‘Saab rijders gaan naar Audi en BMW’

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Abel

    In een Audi of VW zou ik nog niet begraven willen worden! In die mensen rijden de verkeerde mensen met yuppie gedrag! Saab blijft bestaan!

  • frans eringa

    Toch een eigenaardige uitkomst, wellicht een rusultaat van Amerikaans onderzoek. Bij Saab denk je toch meer aan individualisten zoals Jaguar of Volvo-rijders. De Duitse automobielen hebben de laatste 15 jaar echt te kampen met karakterloosheid, bijna eenheidsworst in zwart of ‘silver’