Aardverschuiving: Opel naar 6,5 procent marktaandeel

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Jan

    Toch vreemd, Opel staat voor ‘Het merk is gestoeld op degelijk en betrouwbaar’ maar wat heeft Volkswagen dan meer..?

  • JP

    ja vw heeft mannen met petjes , misschien wel met hoge….vroeger was dat opel…

  • Edwin de Laat

    Saaiheid van het merk Opel? Wat een onzin.

  • johan

    Saai slecht ouwe lullebak onbetrouwbaar dus deze daling is terecht en mag van mij en vele anderen nog verslechteren.

  • Kees-kun

    Kwalitatief gezien is Opel beter dan VW. Opel heeft nieuwe modellen nodig. Van Renault was het te verachten: abominabele kwaliteit.

  • Harald

    Nee vw is spraak makend…De Golf 5,5 (eh..6)is een faceliftje. De nwe Polo lijkt er 2 druppels water op. De Nwe Passat wordt straks ook een faceliftje. Opel heeft met de Insignia en straks nwe Astra, Meriva een pracht van een modellen programma.Opel komt zeker terug

  • GB

    Nee….de golf variant is een mooie auto….tjongejonge…de eerste keer dat ik er eentje zag dacht ik dat het een nieuwe Dacia was(sorry Dacia)VW is pas echt saai. Met de nieuwe Opel-modellen komen ze er wel weer. Wat wel goed is is dat op deze manier de kapsones verdwijnt, iedereen doet weer zijn uiterste best om de klant tevreden te stellen.

  • John

    Helaas is Opel Nederland of GM Nederland zoals ze zich nu noemen vergeten dat je je veel sterker inde lokale markt moet profileren de klant omt niet vanzelf. En laat vooral die koppeling met GM varen. Laat je bij sport evenementen zien die het grote publiek aanspreken.

  • mitchel

    Ga eens rijden met de nieuwe Insignia, WAT EEN VERADEMING!! VW kan wel inpakken met de Passat. Vergelijk alleen het dashboard maar eens. Dus het komt echt wel goed met Opel. De nieuwe astra komt eind dit jaar ook al.

  • Arie Verrips

    @Harald/GB/etc.
    Jullie denken als josti’s: als je maar een nieuw model hebt, kom je er wel, dat gaat inderdaad de eerste 6 maanden goed. Maar als het nieuwtje er vanaf is, zakken de verkopen als een baksteen. Zie introductie huidig model Astra en Vectra. Dat waren destijds ook toppers, nu zijn het tobbers…