Chrysler

‘FCA en vakbond betrokken bij smeergeldaffaire’

Twee hooggeplaatste  medewerkers van Fiat Chrysler Automobiles (FCA) betaalden tussen 2009 en 2014 ruim een miljoen dollar smeergeld aan onderhandelingspartners bij vakbond UAW. Het geld, waarmee een van de medewerkers ook zichzelf…

Kien opent Chrysler-dealervestiging in Nijmegen

Chrysler-, Jeep- en Dodge-dealer Kien (Velp) heeft een tweede vestiging geopend. In Nijmegen gaat het bedrijf met een full-service dealerpand van start. Vanuit Velp en Nijmegen moet de regio Nijmegen/Arnhem bediend worden.

Hoekman van Pon naar Fiat

Berend-Jan Hoekman is bij Fiat Chrysler Nederland aangesteld als manager network development. Hij bekleedde hiervoor dezelfde functie bij Pon’s Automobielhandel in Leusden. Tot de komst van Hoekman nam managing director Alejandro Noriega de…

AutoRAI: alleen Fiat haakt definitief af

Alle volumemerken nemen deel aan de AutoRAI 2015, behalve Fiat/Alfa Romeo. Met Nissan is de organisatie nog in gesprek. Dat bevestigt Rikkert Graat, pr-manager van de AutoRAI, aan Automotive.

Fiat fiscaal naar Nederland

De nieuwe entiteit Fiat Chrysler Automotive (FCA) wordt een Nederlandse n.v. De aandeelhouders hebben vandaag ingestemd met het voorstel, meldt Automotive News Europe. De plannen werden gisteren al vermeld in het halfjaarbericht van Fiat.