Ferrari

Kroymans nu ook voor onderhoud klassieke Ferrari’s

Kroymans Ferrari in Hilversum mag voortaan het predicaat ‘Ferrari Classiche Authorised Workshop’ voeren. Daarmee is het bedrijf door de fabriek gerechtigd tot het onderhoud van Ferrari’s ouder dan twintig jaar.

Ferrari-ceo zwaait af na record-eerste kwartaal

Na 26 jaar aan het roer van sportwagenfabrikant Ferrari te hebben gestaan, treedt Amedeo Felisa terug als ceo. Sergio Marchionne neemt zijn functie over naast zijn werk als ceo van moederbedrijf Fiat…

Beursgang levert Ferrari 900 miljoen euro op

Fiat Chrysler Automobiles (FCA) heeft de vraagprijs van een Ferrari-aandeel bepaald op 52 dollar. Het bedrijf heeft voorafgaand aan de beursgang ongeveer 17 miljoen aandelen verkocht, tien procent van het totaal. De…

Kroymans en Munsterhuis met Ferrari naar AutoRAI

Ferrari staat dit jaar op de AutoRAI. Kroymans en Munsterhuis verzorgen samen de stand. Dat maken de partijen bekend. Op de vorige AutoRAI vertegenwoordigden de twee dealers het merk ook al gezamenlijk.

AutoRAI: alleen Fiat haakt definitief af

Alle volumemerken nemen deel aan de AutoRAI 2015, behalve Fiat/Alfa Romeo. Met Nissan is de organisatie nog in gesprek. Dat bevestigt Rikkert Graat, pr-manager van de AutoRAI, aan Automotive.