Ook Fiat cancelt autoshow Parijs

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
Fiat slaat Parijs dit jaar over. (Foto: FCA)

Autofabrikant FCA (Fiat-Chrysler) staat niet op de autosalon van Parijs, die oktober dit jaar plaatsvindt. Dat bevestigt woordvoerder Mirco Racz desgevraagd aan Automotive. Volkswagen, Opel, Volvo, Nissan, Infiniti en Mazda zegden eerder al af voor de show. De importeur geeft geen aanvullend commentaar. Volgens diverse internationale media ziet het merk te weinig toegevoegde waarde in de beurs voor zijn introductiestrategie. FCA was ook al afwezig op Frankfurt, de merken van de fabrikant stonden wel in Genève. Lees ook het artikel: de autobeurs is op zijn retour.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Ook Fiat cancelt autoshow Parijs | Automotive Online

Ook Fiat cancelt autoshow Parijs

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
Fiat slaat Parijs dit jaar over. (Foto: FCA)

Autofabrikant FCA (Fiat-Chrysler) staat niet op de autosalon van Parijs, die oktober dit jaar plaatsvindt. Dat bevestigt woordvoerder Mirco Racz desgevraagd aan Automotive. Volkswagen, Opel, Volvo, Nissan, Infiniti en Mazda zegden eerder al af voor de show. De importeur geeft geen aanvullend commentaar. Volgens diverse internationale media ziet het merk te weinig toegevoegde waarde in de beurs voor zijn introductiestrategie. FCA was ook al afwezig op Frankfurt, de merken van de fabrikant stonden wel in Genève. Lees ook het artikel: de autobeurs is op zijn retour.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.