AutoRAI: alleen Fiat haakt definitief af

Redactie Redactie
• Laatste update:

De volgende stap is het binnenhalen van de luxe merken. Lamborghini, Bentley en Porsche hebben al toegezegd. Er lopen momenteel met veel luxe merken nog gesprekken; die volgen standaard na het go or no-gomoment met de volumemerken.

De AutoRAI werkt komend jaar met standaard standbouw, maar met de mogelijkheid voor automerken om binnen gezamenlijk opgestelde kaders de stand zelf verder aan te kleden. De AutoRAI 2015 wordt gehouden van vrijdag 17 tot en met zondag 26 april in Amsterdam RAI.

De volgende merken hebben definitief toegezegd: Audi, Bentley, BMW, Citroën, Dacia, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Lamborghini, Jaguar, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen en Volvo.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

AutoRAI: alleen Fiat haakt definitief af | Automotive Online

AutoRAI: alleen Fiat haakt definitief af

Redactie Redactie
• Laatste update:

De volgende stap is het binnenhalen van de luxe merken. Lamborghini, Bentley en Porsche hebben al toegezegd. Er lopen momenteel met veel luxe merken nog gesprekken; die volgen standaard na het go or no-gomoment met de volumemerken.

De AutoRAI werkt komend jaar met standaard standbouw, maar met de mogelijkheid voor automerken om binnen gezamenlijk opgestelde kaders de stand zelf verder aan te kleden. De AutoRAI 2015 wordt gehouden van vrijdag 17 tot en met zondag 26 april in Amsterdam RAI.

De volgende merken hebben definitief toegezegd: Audi, Bentley, BMW, Citroën, Dacia, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Lamborghini, Jaguar, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen en Volvo.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.