Hoekman van Pon naar Fiat

Redactie Redactie
• Laatste update:

Naast Hoekman is er ook een nieuwe hr-manager aangesteld: Pariksha Ramharakh, die hiervoor werkzaam was bij Fiat Chrysler South Africa.

Herstructurering
De aanstelling van Hoekman en Ramharakh vallen gelijk met een herstructurering van de organisatie, waarbij er is gekozen voor een andere indeling. “Voorheen waren de afdelingen ingericht op disciplines; de salesmanager deed bijvoorbeeld zowel de sales voor Alfa Romeo als Fiat. Nu hebben we de organisatie op merkniveau ingericht”, aldus woordvoerder Mirko Racz.

Hierbij worden de merken Fiat, Abarth en Lancia geclusterd, evenals Alfa Romeo en Jeep. Bertrand Scheenaerts is verantwoordelijk voor Alfa/Jeep, Ronald Dubbelman voor Fiat/Abarth/Lancia. Michelangelo Liguori doet de afdeling Fiat Professional en John Pauls is verantwoordelijk voor fleetsales.

Op de foto het managementteam (vlnr) bestaande uit Pariksha Ramharakh, Paul van Nes, John Pauls, Michelangelo Liguori, Martin van den Berg, Alejandro Noriega, Frans Versteeg, Gabriella Bossuto, Ronald Dubbelman, Giuliano Davoli, Bertrand Scheenaerts, Mirco Rácz en Berend Jan Hoekman.

Foto Hoekman: Linkedin. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.

Hoekman van Pon naar Fiat | Automotive Online

Hoekman van Pon naar Fiat

Redactie Redactie
• Laatste update:

Naast Hoekman is er ook een nieuwe hr-manager aangesteld: Pariksha Ramharakh, die hiervoor werkzaam was bij Fiat Chrysler South Africa.

Herstructurering
De aanstelling van Hoekman en Ramharakh vallen gelijk met een herstructurering van de organisatie, waarbij er is gekozen voor een andere indeling. “Voorheen waren de afdelingen ingericht op disciplines; de salesmanager deed bijvoorbeeld zowel de sales voor Alfa Romeo als Fiat. Nu hebben we de organisatie op merkniveau ingericht”, aldus woordvoerder Mirko Racz.

Hierbij worden de merken Fiat, Abarth en Lancia geclusterd, evenals Alfa Romeo en Jeep. Bertrand Scheenaerts is verantwoordelijk voor Alfa/Jeep, Ronald Dubbelman voor Fiat/Abarth/Lancia. Michelangelo Liguori doet de afdeling Fiat Professional en John Pauls is verantwoordelijk voor fleetsales.

Op de foto het managementteam (vlnr) bestaande uit Pariksha Ramharakh, Paul van Nes, John Pauls, Michelangelo Liguori, Martin van den Berg, Alejandro Noriega, Frans Versteeg, Gabriella Bossuto, Ronald Dubbelman, Giuliano Davoli, Bertrand Scheenaerts, Mirco Rácz en Berend Jan Hoekman.

Foto Hoekman: Linkedin. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.