Automotive 10: 43% consumenten heeft slechter beeld van VW

Redactie Redactie
• Laatste update:

Niet alleen Volkswagen zelf wordt geraakt door het dieselschandaal. Van de ondervraagden denkt ongeveer 80 procent dat ook andere fabrikanten onwettige trucs gebruiken om uitstoottests te manipuleren.

Lees meer over de gevolgen van het Volkswagen-schandaal voor het merk op de Nederlandse markt in Automotive Management 10, die aanstaande vrijdag in print verschijnt en hier al online te lezen is.

Verder is er in dit nummer – aan de vooravond van de BedrijfsautoRAI – extra aandacht voor lichte bedrijfswagens. In het dossier Bedrijfsauto’s staat onder andere de top 25 grootste grijze wagenparken, geven we een inkijkje in de diverse bedrijfswagenconcepten en is er aandacht voor de belangrijkste ontwikkelingen op deze markt.

Verder in nummer 10:

  • Dealers trekken schadeherstel naar zich toe;
  • Een interview met de eigenzinnige Mazda-directeur Geraldine Brouwers;
  • In Eigen zaak gingen we langs bij grossier Xtra Parts;
  • In Autoniews deze keer aandacht voor de Opel Astra;
  • En natuurlijk columns van Arjen de Jong en Hans Adriani.

Automotive Werkplaats
Tegelijk met het Management-katern verschijnt Automotive Werkplaats, waarin het probleem van de VW EA 189-motor uit de doeken wordt gedaan. Daarnaast nemen we een kijkje in de werkplaats bij Vakgarage Heinneman, Autobedrijf van het Jaar 2015/2016. Verder dit nummer extra aandacht voor olie en additieven en voor de komst van een Chinees handelscentrum in Den Haag.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.