Nieuwe post | Joost de Vries: ‘Delorean-productie moet opstarten – honeymoon is over’

Nieuwe post • Joost de Vries (59) leidt als ceo de wederopstanding van Delorean. De Haagse automan studeerde aan de IVA, maar leerde de industrie internationaal kennen via Volvo en Tesla. Hoewel hij vorig jaar al aantrad, begint zijn werk nu pas echt.
Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
• Laatste update:
Joost de Vries
De Vries: "Ik ben zeker een petrolhead." (Foto: Joost de Vries)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Gandor Bronkhorst
Gandor Bronkhorst

Gandor Bronkhorst is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de titels in de divisie Mobility & Automotive van Promedia, waaronder Automotive Management en Fleet&Mobility. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met horloges en goed eten.

Nieuwe post | Joost de Vries: ‘Delorean-productie moet opstarten – honeymoon is over’ | Automotive Online

Nieuwe post | Joost de Vries: ‘Delorean-productie moet opstarten – honeymoon is over’

Nieuwe post • Joost de Vries (59) leidt als ceo de wederopstanding van Delorean. De Haagse automan studeerde aan de IVA, maar leerde de industrie internationaal kennen via Volvo en Tesla. Hoewel hij vorig jaar al aantrad, begint zijn werk nu pas echt.
Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
• Laatste update:
Joost de Vries
De Vries: "Ik ben zeker een petrolhead." (Foto: Joost de Vries)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Gandor Bronkhorst
Gandor Bronkhorst

Gandor Bronkhorst is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de titels in de divisie Mobility & Automotive van Promedia, waaronder Automotive Management en Fleet&Mobility. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met horloges en goed eten.