Exclusief interview Hyundai/Kia: ‘Brandstofcel staat voor doorbraak’

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

 • Automobielmanagement.nl > BMW-baas Nota: “Flexibiliteit in aandrijflijnen van belang”

  […] Lees ook: Brandstofcel staat voor doorbraak […]

 • Automobielmanagement.nl > Column Michael van Wijngaarden: Laden of tanken?

  […] Alleen: waar de stekker-EV nu letterlijk met bootladingen wordt afgeleverd rijden er momenteel slechts zo’n 150 Fuel Cell EV’s rond in Nederland. En toch. Toch is er reden genoeg voor onze branche om zich te verdiepen in de komst van waterstof en wat dat betekent voor de keuzes die auto-importeurs en bijvoorbeeld ook leasemaatschappijen en andere steakholders gaan maken. Lees alleen al het interview met Hyundai-Kia hierover op de AM-website. […]

Exclusief interview Hyundai/Kia: ‘Brandstofcel staat voor doorbraak’ | Automotive Online

Exclusief interview Hyundai/Kia: ‘Brandstofcel staat voor doorbraak’

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

 • Automobielmanagement.nl > BMW-baas Nota: “Flexibiliteit in aandrijflijnen van belang”

  […] Lees ook: Brandstofcel staat voor doorbraak […]

 • Automobielmanagement.nl > Column Michael van Wijngaarden: Laden of tanken?

  […] Alleen: waar de stekker-EV nu letterlijk met bootladingen wordt afgeleverd rijden er momenteel slechts zo’n 150 Fuel Cell EV’s rond in Nederland. En toch. Toch is er reden genoeg voor onze branche om zich te verdiepen in de komst van waterstof en wat dat betekent voor de keuzes die auto-importeurs en bijvoorbeeld ook leasemaatschappijen en andere steakholders gaan maken. Lees alleen al het interview met Hyundai-Kia hierover op de AM-website. […]