Calculatiesysteem SilverDAT realiseert koppeling met softwarepakket Promis

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
Silverdat nu gekoppeld aan Promis. (Foto: Silverdat Nederland)

Het schadecalculatiesysteem SilverDAT is sinds kort gekoppeld aan het Promis pakket, waar circa vijftien expertise-organisaties mee werken. Zo meldt mede-eigenaar VWE. Volgens Jasper Verweij, directeur DAT Nederland, wint het systeem aan populariteit en helpen belangrijke koppelingen daar aan mee. “We realiseren graag nog meer koppelingen met derde partijen, omdat hiermee de keten efficiënter kan werken”, aldus Verweij.

Peter Bruining, directeur Promis, meldt dat veel van zijn klanten de rapporten van SilverDAT handmatig moesten overnemen door het ontbreken van een koppeling. “Dat is erg tijdrovend en dus hebben we een koppeling gerealiseerd”, aldus Bruining. De koppeling met Promis is gebaseerd op een gestandaardiseerde informatieset waarbij vanuit SilverDAT de foto’s, calculatiedetails en het calculatieresultaat in PDF wordt doorgestuurd naar de expert.

DAT Nederland is een joint venture van VWE Automotive en DAT GmbH dat in 2013 is opgericht om het systeem op de Nederlandse markt te kunnen introduceren.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Calculatiesysteem SilverDAT realiseert koppeling met softwarepakket Promis | Automotive Online

Calculatiesysteem SilverDAT realiseert koppeling met softwarepakket Promis

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
Silverdat nu gekoppeld aan Promis. (Foto: Silverdat Nederland)

Het schadecalculatiesysteem SilverDAT is sinds kort gekoppeld aan het Promis pakket, waar circa vijftien expertise-organisaties mee werken. Zo meldt mede-eigenaar VWE. Volgens Jasper Verweij, directeur DAT Nederland, wint het systeem aan populariteit en helpen belangrijke koppelingen daar aan mee. “We realiseren graag nog meer koppelingen met derde partijen, omdat hiermee de keten efficiënter kan werken”, aldus Verweij.

Peter Bruining, directeur Promis, meldt dat veel van zijn klanten de rapporten van SilverDAT handmatig moesten overnemen door het ontbreken van een koppeling. “Dat is erg tijdrovend en dus hebben we een koppeling gerealiseerd”, aldus Bruining. De koppeling met Promis is gebaseerd op een gestandaardiseerde informatieset waarbij vanuit SilverDAT de foto’s, calculatiedetails en het calculatieresultaat in PDF wordt doorgestuurd naar de expert.

DAT Nederland is een joint venture van VWE Automotive en DAT GmbH dat in 2013 is opgericht om het systeem op de Nederlandse markt te kunnen introduceren.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.