Erik van den Heuvel commercieel directeur Hexon

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Erik van den Heuven nieuwe commercieel directeur Hexon.
Hij start per 1 april bij Hexon. (Foto: VWE)

Erik van den Heuvel begint als commercieel directeur bij Hexon. Hij start per 1 april bij Hexon. Hexon levert IT-diensten aan de autobranche, zo is het onder meer verantwoordelijk voor een groot deel van de koppelingen tussen autobedrijven en occasionmanagementsystemen.

Eerder deze maand werd bekend dat Van den Heuvel VWE verlaat. Van den Heuvel stapte begin vorig jaar over van Autodata naar VWE.

“Een voor mij fantastisch mooie, nieuwe uitdaging”, aldus Van den Heuvel aan. “Hexon wil de dienstverlening in het buitenland verder gaan exploiteren. Daarnaast wil Hexon de bestaande relaties blijven voorzien van continue verbeteringen en innovaties. Na 14 jaar Autodata en een kort vervolg bij VWE is dit een mooie en uitdagende vervolgstap”.

“Hexon en Erik werken al ruim 15 jaar samen. We zien in Erik de perfecte aanvulling om onze ambities in het buitenland en de verdere professionalisering binnen Nederland te realiseren”, vult Wouter Ewalds, algemeen directeur van Hexon, aan.

Erik van den Heuvel commercieel directeur Hexon | Automotive Online

Erik van den Heuvel commercieel directeur Hexon

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Erik van den Heuven nieuwe commercieel directeur Hexon.
Hij start per 1 april bij Hexon. (Foto: VWE)

Erik van den Heuvel begint als commercieel directeur bij Hexon. Hij start per 1 april bij Hexon. Hexon levert IT-diensten aan de autobranche, zo is het onder meer verantwoordelijk voor een groot deel van de koppelingen tussen autobedrijven en occasionmanagementsystemen.

Eerder deze maand werd bekend dat Van den Heuvel VWE verlaat. Van den Heuvel stapte begin vorig jaar over van Autodata naar VWE.

“Een voor mij fantastisch mooie, nieuwe uitdaging”, aldus Van den Heuvel aan. “Hexon wil de dienstverlening in het buitenland verder gaan exploiteren. Daarnaast wil Hexon de bestaande relaties blijven voorzien van continue verbeteringen en innovaties. Na 14 jaar Autodata en een kort vervolg bij VWE is dit een mooie en uitdagende vervolgstap”.

“Hexon en Erik werken al ruim 15 jaar samen. We zien in Erik de perfecte aanvulling om onze ambities in het buitenland en de verdere professionalisering binnen Nederland te realiseren”, vult Wouter Ewalds, algemeen directeur van Hexon, aan.