Nederlander hoeft geen internet in auto

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Alle Wijmenga

  Slechts ? 37% !

 • Theodoor van Es

  Wat dit onderzoek dus eigenlijk vaststelt is dat er een evenredig omgekeerd verband bestaat tussen leeftijd en omarmingspercentage van volstrekt onnozele nieuwe technologie.

 • Ben Laarhoven

  inderdaad 37% is NIET weinig, zeker als je er rekening mee houdt dat we vaak al internet in de auto hebben met onze smartfoon !

  Onnozele technologie ? De technologie is beschikbaar en is breder inzetbaar als de genoemde voorbeelden als Facebook en gamen.

  Denk aan verkeersveiligheid, ondersteuning van de berijder, technisch support, alarmservice, medische hulp etc. etc.
  Dat nog niet iedereen de toepassingen en mogelijkheden ziet is begrijpelijk. Dat in het buitenland in dit geval de acceptatie sneller gaat dan bij ons ook ! Wij hebben het internet met de hoogste dichtheid…….

  Internet is de basis voor technische innovatie thuis, logischerwijs volgt de auto daarop !

 • Monique Bakx

  Klopt. Ik was vandaag niet in Utrecht geraakt als mijn dochter met haar smartphone op de bijrijdersstoel niet had gegoogled waar die file nu precies stond die ik via de verkeersinformatie net had gemist. Verder blijft een grote papieren plattegrond van de binnenstad onmisbaar als er omleggingen zijn. Verder ook weer bewezen dat die tomtom of wat dan ook moet kunnen praten want in drukke centra is het levensgevaarlijk om op je schermpje te kijken als je rijdt.

 • Sander Frinks

  Facebook update op de voorruit??
  Lijkt mij niet in het belang van de verkeersveiligheid. Nu ja, het is wellicht iets veiliger om het vanaf de voorruit te lezen dan de smartphone in de hand te nemen en naar het scherm te staren met het gezicht naar beneden.

 • Shercinio

  Als eenzame innovatie wellicht weinig animo. Maar i.c.m. andere innovaties, zoals de auto die het meest zelf doet.. I think it is the Future..