Voertuigtechniekdagen moet jongere interesseren

Redactie Redactie
"Met het thema ‘Welkom in de werkplaats’ is het nu tijd om hun toekomstige werkplek ook echt te laten zien." (Foto: Shutterstock)

Tijdens Voertuigtechniekdagen openen werkplaatsen hun deuren voor jongeren om te laten zien hoe gaaf de voertuigtechniek is. De campagne ‘Voertuigtechniek, dat is een gave!’, liet jongeren vorig jaar kennismaken met alle voordelen van werken in de voertuigtechniek. Met het thema ‘Welkom in de werkplaats’ is het nu tijd om hun toekomstige werkplek ook echt te laten zien.

Dat schrijven de organisatoren Focwa, Vaco, RAI Carrosserie NL en OOC in een brochure. “De jeugd is de toekomst van onze branche. Door hen te enthousiasmeren voor ons vakgebied, zorgen we voor nieuwe aanwas en talenten. Doe je mee dan ontmoet je gratis potentiële werknemers bij jou in de werkplaats. Dit kan zomaar leiden tot een bijbaan, stage of zelfs een jarenlang dienstverband. Uiteraard geldt: hoe meer deelnemende bedrijven, hoe groter het succes voor onze branche.”

Alle bij de vier branche-organisaties aangesloten leden zijn uitgenodigd. ‘Als werkplaats doe je automatisch mee, tenzij je je afmeldt.’

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Voertuigtechniekdagen moet jongere interesseren | Automotive Online

Voertuigtechniekdagen moet jongere interesseren

Redactie Redactie
"Met het thema ‘Welkom in de werkplaats’ is het nu tijd om hun toekomstige werkplek ook echt te laten zien." (Foto: Shutterstock)

Tijdens Voertuigtechniekdagen openen werkplaatsen hun deuren voor jongeren om te laten zien hoe gaaf de voertuigtechniek is. De campagne ‘Voertuigtechniek, dat is een gave!’, liet jongeren vorig jaar kennismaken met alle voordelen van werken in de voertuigtechniek. Met het thema ‘Welkom in de werkplaats’ is het nu tijd om hun toekomstige werkplek ook echt te laten zien.

Dat schrijven de organisatoren Focwa, Vaco, RAI Carrosserie NL en OOC in een brochure. “De jeugd is de toekomst van onze branche. Door hen te enthousiasmeren voor ons vakgebied, zorgen we voor nieuwe aanwas en talenten. Doe je mee dan ontmoet je gratis potentiële werknemers bij jou in de werkplaats. Dit kan zomaar leiden tot een bijbaan, stage of zelfs een jarenlang dienstverband. Uiteraard geldt: hoe meer deelnemende bedrijven, hoe groter het succes voor onze branche.”

Alle bij de vier branche-organisaties aangesloten leden zijn uitgenodigd. ‘Als werkplaats doe je automatisch mee, tenzij je je afmeldt.’

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.