TTA en Procit ontwikkelen informatieplatform

Jeroen Vos Jeroen Vos
Dankzij het platform kunnen medewerkers op elk moment informatie opvragen. (Foto: TTA International)

TTA International en Procit hebben een platform ontwikkeld waar gebruikers learning- en development diensten kunnen ophalen. Denk bijvoorbeeld aan apps voor introductietrainingen of online kennisoverdracht. Dit meldt TTA International.

Het platform bevat mogelijkheden voor het scannen en zoeken van onderwerpen en het verstrekken van kennis via multimediale wegen. Mateusz Kurkowski, director sales & business development van TTA, zegt: “Onze klanten behalen hun doelstellingen door de medewerkers van alle informatie, kennis en hulp te voorzien. Hierdoor worden processen efficiënter, medewerkers zelfstandiger en zijn aanzienlijke besparingen te boeken.”

TTA heeft het platform in zijn learning- en developmentinstrumenten opgenomen. Procit biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van de multimedia en ontwikkelingscapaciteiten van TTA. Bas Schiltmans, ceo van Procit: “Wij zorgen voor een verandering in de wijze waarop organisaties kennis en kwaliteit distribueren.”

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

TTA en Procit ontwikkelen informatieplatform | Automotive Online

TTA en Procit ontwikkelen informatieplatform

Jeroen Vos Jeroen Vos
Dankzij het platform kunnen medewerkers op elk moment informatie opvragen. (Foto: TTA International)

TTA International en Procit hebben een platform ontwikkeld waar gebruikers learning- en development diensten kunnen ophalen. Denk bijvoorbeeld aan apps voor introductietrainingen of online kennisoverdracht. Dit meldt TTA International.

Het platform bevat mogelijkheden voor het scannen en zoeken van onderwerpen en het verstrekken van kennis via multimediale wegen. Mateusz Kurkowski, director sales & business development van TTA, zegt: “Onze klanten behalen hun doelstellingen door de medewerkers van alle informatie, kennis en hulp te voorzien. Hierdoor worden processen efficiënter, medewerkers zelfstandiger en zijn aanzienlijke besparingen te boeken.”

TTA heeft het platform in zijn learning- en developmentinstrumenten opgenomen. Procit biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van de multimedia en ontwikkelingscapaciteiten van TTA. Bas Schiltmans, ceo van Procit: “Wij zorgen voor een verandering in de wijze waarop organisaties kennis en kwaliteit distribueren.”

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.