Joint venture opleidingsinstituten TTA en TOI

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Mateusz Kurkowski en Anton Cornelissen. (Foto: TTA)

Opleiders TTA International en TOI Opleidingen gaan samen in een joint venture. Dat melden de bedrijven vanmiddag. 

TOI is een door de overheid erkend opleidingsinstituut en ontwikkelt onderwijs op mbo-niveau ten behoeve van technische sectoren. TTA is een aanbieder van learning- en developmentdiensten en ondersteunend personeel voor met name de auto- en motorindustrie en de transportsector. Vorig jaar ontwikkelde TTA met Mazda een online training voor EV’s.

Eerder werkten beide bedrijven naar volle tevredenheid samen aan diverse projecten. “En dat smaakt naar meer”, zegt TOI-directeur Anton Cornelissen. Lees ook: De door TOI opgetuigde Autotech-opleiding speelde vorig jaar een belangrijke rol bij het conflict tussen Vakopleiding Carrosserie (VOC) en zijn directeur Yolande van Doornspeek.

Mateusz Kurkowski, directeur sales en business development van TTA ziet ook de voordelen van samenwerking. “Onze competenties liggen in elkaars verlengde. Door onze samenwerking versterken wij elkaar, zo is gebleken. Daarom gaan wij die intensiveren.”

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Joint venture opleidingsinstituten TTA en TOI | Automotive Online

Joint venture opleidingsinstituten TTA en TOI

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Mateusz Kurkowski en Anton Cornelissen. (Foto: TTA)

Opleiders TTA International en TOI Opleidingen gaan samen in een joint venture. Dat melden de bedrijven vanmiddag. 

TOI is een door de overheid erkend opleidingsinstituut en ontwikkelt onderwijs op mbo-niveau ten behoeve van technische sectoren. TTA is een aanbieder van learning- en developmentdiensten en ondersteunend personeel voor met name de auto- en motorindustrie en de transportsector. Vorig jaar ontwikkelde TTA met Mazda een online training voor EV’s.

Eerder werkten beide bedrijven naar volle tevredenheid samen aan diverse projecten. “En dat smaakt naar meer”, zegt TOI-directeur Anton Cornelissen. Lees ook: De door TOI opgetuigde Autotech-opleiding speelde vorig jaar een belangrijke rol bij het conflict tussen Vakopleiding Carrosserie (VOC) en zijn directeur Yolande van Doornspeek.

Mateusz Kurkowski, directeur sales en business development van TTA ziet ook de voordelen van samenwerking. “Onze competenties liggen in elkaars verlengde. Door onze samenwerking versterken wij elkaar, zo is gebleken. Daarom gaan wij die intensiveren.”

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.