Danny Teheux beste Subaru monteur van Europa

Redactie Redactie
• Laatste update:

Teheux pakte de hoofdprijs tijdens de European Subaru Technical Competition 2017 in Brussel. Hij wist zich volgens de jury ‘indrukwekkend te onderscheiden’ van andere deelnemers. De competitie bestaat uit een aantal theorie- en praktijkopdrachten. “Het resultaat van beide tests was uitstekend, maar daarnaast viel ons vooral de precisie en zorg op waarmee Teheux werkte.”

De jury beoordeelde Teheux ook positief op zijn kennis van gereedschappen en hoe hij deze gebruikt en zijn zorg aan de auto en omgeving. “Hij werkt netjes, ruimt direct zijn spullen op die hij niet nodig heeft en gebruikt allerlei beschermingsmiddelen om de auto schoon te houden. Deze kwaliteit en zorg zien wij graag in het Subaru netwerk en daarom is Danny de terechte winnaar.“

World Technical Competition

Tijdens de test moest Teheux onder andere een motorstoring in een Subaru Levorg 1.6 CVT opsporen en diagnose stellen aan het elektrische systeem van een Subaru XV 2.0 CVT. De jury keek tijdens de praktijkproeven mee en beoordeelde de deelnemers op het volgen van de juiste procedures, de manier van werken en het resultaat.

Subaru Eussen directeur Herman Eussen is trots op zijn monteur. “We wisten natuurlijk al lang dat Danny een toptechnicus is, maar deze overwinning is zelfs voor ons een verrassing. Ik heb er alle vertrouwen in dat Danny ook Japan hoge ogen zal gooien.”

Teheux krijgt een cheque van 500 euro en een ticket naar de Subaru World Technical Competition in de Japanse hoofdstad Tokio. Daar wordt in november van dit jaar de wedstrijd beste Subaru monteur ter wereld gehouden. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Danny Teheux beste Subaru monteur van Europa | Automotive Online

Danny Teheux beste Subaru monteur van Europa

Redactie Redactie
• Laatste update:

Teheux pakte de hoofdprijs tijdens de European Subaru Technical Competition 2017 in Brussel. Hij wist zich volgens de jury ‘indrukwekkend te onderscheiden’ van andere deelnemers. De competitie bestaat uit een aantal theorie- en praktijkopdrachten. “Het resultaat van beide tests was uitstekend, maar daarnaast viel ons vooral de precisie en zorg op waarmee Teheux werkte.”

De jury beoordeelde Teheux ook positief op zijn kennis van gereedschappen en hoe hij deze gebruikt en zijn zorg aan de auto en omgeving. “Hij werkt netjes, ruimt direct zijn spullen op die hij niet nodig heeft en gebruikt allerlei beschermingsmiddelen om de auto schoon te houden. Deze kwaliteit en zorg zien wij graag in het Subaru netwerk en daarom is Danny de terechte winnaar.“

World Technical Competition

Tijdens de test moest Teheux onder andere een motorstoring in een Subaru Levorg 1.6 CVT opsporen en diagnose stellen aan het elektrische systeem van een Subaru XV 2.0 CVT. De jury keek tijdens de praktijkproeven mee en beoordeelde de deelnemers op het volgen van de juiste procedures, de manier van werken en het resultaat.

Subaru Eussen directeur Herman Eussen is trots op zijn monteur. “We wisten natuurlijk al lang dat Danny een toptechnicus is, maar deze overwinning is zelfs voor ons een verrassing. Ik heb er alle vertrouwen in dat Danny ook Japan hoge ogen zal gooien.”

Teheux krijgt een cheque van 500 euro en een ticket naar de Subaru World Technical Competition in de Japanse hoofdstad Tokio. Daar wordt in november van dit jaar de wedstrijd beste Subaru monteur ter wereld gehouden. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.