Dennis Otten commercieel directeur van Louwman Exclusive

Louwman • Otten vormt samen met Dirk Jan van der Woude het directieteam.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
Dennis Otten. (Foto: Louwman Exclusive).

Dennis Otten start per 1 juli 2024 als commercieel directeur van Louwman Exclusive en Lexus Utrecht. Hij krijgt de dagelijkse commerciële en operationele leiding over de vestiging langs de A2 in Utrecht, zo meldt Louwman Exclusive.

Otten volgt Alexander Sterk op die 11 jaar bij Louwman Exclusive werkte. Sterk was twee jaar commercieel directeur van Louwman Exclusive in Utrecht. Daarvoor was hij sinds 2013 in dienst als salesmanager voor Louwman Exclusive.

Ervaring

Otten komt van Car & Classic, waar hij head of Europe & trade sales UK was. Daarnaast had hij een eigen onderneming gericht op de aan- en verkoop van supercars. Eerder werkte Otten bij dealerbedrijven en was hij retail excellence-adviseur bij Pon Automotive en cluster manager mobility bij Catawiki.

Samen met Dirk Jan van der Woude, algemeen directeur van Louwman Exclusive en Lexus Nederland, zal Otten het nieuwe directieteam vormen.

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

Dennis Otten commercieel directeur van Louwman Exclusive | Automotive Online

Dennis Otten commercieel directeur van Louwman Exclusive

Louwman • Otten vormt samen met Dirk Jan van der Woude het directieteam.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
Dennis Otten. (Foto: Louwman Exclusive).

Dennis Otten start per 1 juli 2024 als commercieel directeur van Louwman Exclusive en Lexus Utrecht. Hij krijgt de dagelijkse commerciële en operationele leiding over de vestiging langs de A2 in Utrecht, zo meldt Louwman Exclusive.

Otten volgt Alexander Sterk op die 11 jaar bij Louwman Exclusive werkte. Sterk was twee jaar commercieel directeur van Louwman Exclusive in Utrecht. Daarvoor was hij sinds 2013 in dienst als salesmanager voor Louwman Exclusive.

Ervaring

Otten komt van Car & Classic, waar hij head of Europe & trade sales UK was. Daarnaast had hij een eigen onderneming gericht op de aan- en verkoop van supercars. Eerder werkte Otten bij dealerbedrijven en was hij retail excellence-adviseur bij Pon Automotive en cluster manager mobility bij Catawiki.

Samen met Dirk Jan van der Woude, algemeen directeur van Louwman Exclusive en Lexus Nederland, zal Otten het nieuwe directieteam vormen.

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.