Autotaalglas verkoopt laatste eigen vestiging aan bedrijfsleider

Overname • De keten heeft nu geen eigen vestigingen meer.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
(Foto: Autotaalglas)

De Autotaalglas vestiging in Alkmaar is overgenomen door bedrijfsleider Martijn Vrijheid. Daarmee wordt Autotaalglas een 100% franchiseformule. Dit meldt het bedrijf in een persbericht.

Vrijheid was al geruime tijd aan het werk bij de vestiging. Volgens Autotaalglas Nederland B.V. was het een uitdrukkelijke wens van het bedrijf om een 100% franchiseformule te worden.

“We hebben recent een aantal overnames gehad waarbij Autotaalglas-medewerkers zelf franchisenemer zijn geworden. Daarnaast is er ook nog een Autotaalglas franchisenemer die een aangrenzende vestiging heeft overgenomen”, aldus Niek Kraak, franchisenetwerk manager bij Autotaalglas Nederland B.V.

Eerder was er ook al sprake van een overname in Leiderdorp.

Meer overname mogelijkheden

Het bedrijf laat weten dat het met de huidige 54 vestigingen zijn gewenste landelijke dekking heeft. Toch ziet het bedrijf mogelijkheden tot overnames voor geïnteresseerden. “Het is mooi om te zien dat het vertrouwen in de formule zo groot is”, aldus Kraak.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.

Autotaalglas verkoopt laatste eigen vestiging aan bedrijfsleider | Automotive Online

Autotaalglas verkoopt laatste eigen vestiging aan bedrijfsleider

Overname • De keten heeft nu geen eigen vestigingen meer.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
(Foto: Autotaalglas)

De Autotaalglas vestiging in Alkmaar is overgenomen door bedrijfsleider Martijn Vrijheid. Daarmee wordt Autotaalglas een 100% franchiseformule. Dit meldt het bedrijf in een persbericht.

Vrijheid was al geruime tijd aan het werk bij de vestiging. Volgens Autotaalglas Nederland B.V. was het een uitdrukkelijke wens van het bedrijf om een 100% franchiseformule te worden.

“We hebben recent een aantal overnames gehad waarbij Autotaalglas-medewerkers zelf franchisenemer zijn geworden. Daarnaast is er ook nog een Autotaalglas franchisenemer die een aangrenzende vestiging heeft overgenomen”, aldus Niek Kraak, franchisenetwerk manager bij Autotaalglas Nederland B.V.

Eerder was er ook al sprake van een overname in Leiderdorp.

Meer overname mogelijkheden

Het bedrijf laat weten dat het met de huidige 54 vestigingen zijn gewenste landelijke dekking heeft. Toch ziet het bedrijf mogelijkheden tot overnames voor geïnteresseerden. “Het is mooi om te zien dat het vertrouwen in de formule zo groot is”, aldus Kraak.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.