Jubilerende franchisenemer Westerhof stopt na 25 jaar met Autotaalglas

Autotaalglas • De vestiging in Almere is verkocht en blijft bij Autotaalglas.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
V.l.n.r. Bea en Jan Westerhof, Marc Pater en Yvonne Doejaaren (foto: Autotaalglas)

Jan en Bea Westerhof hebben hun Autotaalglas-vestiging in Almere per 1 september verkocht aan Marc Pater en Yvonne Doejaaren. Dit meldt Autotaalglas. Pater en Doejaaren zijn al franchisenemer van Autotaalglas in Harderwijk – dit wordt hun tweede vestiging.

“Op 1 augustus waren wij 25 jaar franchisenemer bij Autotaalglas”, Jan Westerhof. “Een mooi moment om het rustiger aan te gaan doen. We dragen een vestiging over die volledig is toegerust op de nieuwste technieken.” Dit jaar is er bijvoorbeeld geïnvesteerd in ADAS-kalibratieapparatuur. Daarmee kan het bedrijf bij een voorruitvervanging voor alle voertuigen de camera’s volgens fabrieksspecificaties afstellen.

Autotaalglas heeft met 54 vestigingen een landelijke dekking. Het is sinds kort een 100 procent franchiseformule, zonder eigen vestigingen. 

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Jubilerende franchisenemer Westerhof stopt na 25 jaar met Autotaalglas | Automotive Online

Jubilerende franchisenemer Westerhof stopt na 25 jaar met Autotaalglas

Autotaalglas • De vestiging in Almere is verkocht en blijft bij Autotaalglas.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
V.l.n.r. Bea en Jan Westerhof, Marc Pater en Yvonne Doejaaren (foto: Autotaalglas)

Jan en Bea Westerhof hebben hun Autotaalglas-vestiging in Almere per 1 september verkocht aan Marc Pater en Yvonne Doejaaren. Dit meldt Autotaalglas. Pater en Doejaaren zijn al franchisenemer van Autotaalglas in Harderwijk – dit wordt hun tweede vestiging.

“Op 1 augustus waren wij 25 jaar franchisenemer bij Autotaalglas”, Jan Westerhof. “Een mooi moment om het rustiger aan te gaan doen. We dragen een vestiging over die volledig is toegerust op de nieuwste technieken.” Dit jaar is er bijvoorbeeld geïnvesteerd in ADAS-kalibratieapparatuur. Daarmee kan het bedrijf bij een voorruitvervanging voor alle voertuigen de camera’s volgens fabrieksspecificaties afstellen.

Autotaalglas heeft met 54 vestigingen een landelijke dekking. Het is sinds kort een 100 procent franchiseformule, zonder eigen vestigingen. 

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.