Juriaan Vreeburg neemt Autotaalglas Leiderdorp over

Autotaalglas • Ook Bergen op Zoom en Hoorn staan op de nominatielijst om van eigenaar te veranderen.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
Juriaan Vreeburg (links), de nieuwe eigenaar van Autotaalglas-vestiging in Leiderdorp en William Miero. (Foto: Autotaalglas.)

De Autotaalglas-vestiging in Leiderdorp is sinds 1 mei in handen van Juriaan Vreeburg, die de zaak heeft overgenomen van William Miero. Dat maakt het bedrijf bekend in een persbericht.

Voor Vreeburg is deze overname een droom die uitkomt: “Ik wilde altijd al de stap naar ondernemerschap maken. Toen de kans zich voordeed, heb ik deze met beide handen aangegrepen.” Vreeburg was eerder werkzaam bij Autotaalglas Hoofddorp.

Overnamekansen

Volgens netwerkmanager Niek Kraak vinden er de komende tijd meer veranderingen plaats. “We hebben een grote groep franchisenemers die al tientallen jaren aan Autotaalglas verbonden zijn en nu langzamerhand met pensioen willen gaan. Er zullen dus meer vestigingen beschikbaar komen voor overname.”

Autotaalglas heeft een landelijke dekking met 54 vestigingen. Momenteel zijn er overnamekansen in Bergen op Zoom en Hoorn.

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.