Autogarage First Stop in Heerlen te koop op Marktplaats

Overname • Het bedrijf is instapklaar.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
De vestiging in Heerlen wordt eventueel samen met de website verkocht. (Foto: Google)

“Het is een prachtige tent met een hoge potentie”, zo omschrijft eigenaar Ruud van Duurling de autogarage in Heerlen. Het bandenservicebedrijf met apk keuringsstation staat nu een aantal dagen op Marktplaats. Van Duurling hoopt hiermee het bedrijf te verkopen.

“De reden voor de verkoop is dat wij geen mensen hebben om de zaak te bemannen”, zegt hij. “Als je geen mensen hebt, dan moet je keuzes maken. Ik kan er zelf gaan staan, de omzet omhoog trekken, maar ik heb ook nog een andere vestiging in Maastricht. Ik kan mezelf niet in vieren delen.” Lees het uitgebreide verhaal op Bandenportaal.nl.

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

Autogarage First Stop in Heerlen te koop op Marktplaats | Automotive Online

Autogarage First Stop in Heerlen te koop op Marktplaats

Overname • Het bedrijf is instapklaar.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
De vestiging in Heerlen wordt eventueel samen met de website verkocht. (Foto: Google)

“Het is een prachtige tent met een hoge potentie”, zo omschrijft eigenaar Ruud van Duurling de autogarage in Heerlen. Het bandenservicebedrijf met apk keuringsstation staat nu een aantal dagen op Marktplaats. Van Duurling hoopt hiermee het bedrijf te verkopen.

“De reden voor de verkoop is dat wij geen mensen hebben om de zaak te bemannen”, zegt hij. “Als je geen mensen hebt, dan moet je keuzes maken. Ik kan er zelf gaan staan, de omzet omhoog trekken, maar ik heb ook nog een andere vestiging in Maastricht. Ik kan mezelf niet in vieren delen.” Lees het uitgebreide verhaal op Bandenportaal.nl.

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.