ABG De Kwakel naar Partspoint

Aftermarket • Eigenaar Peter ter Berg gaat met pensioen.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Foto: ABG De Kwakel

ABG Automaterialen in De Kwakel is per 1 juni overgenomen door Alliance Automotive Group Benelux (AAGB), moederbedrijf van Partspoint. ABG wordt de komende tijd omgebouwd in de huisstijl van Partspoint. Dit meldt AAGB.

ABG (Automaterialen, Banden en Gereedschappen) was het bedrijf van Peter ter Berg. “Ik ben vandaag 74 geworden en dat is reden genoeg om een volgende fase in te gaan met ABG”, vertelt hij. “Er komen flinke uitdagingen op ons af en ik heb een groot vertrouwen in Partspoint en AAGB. We waren het al snel eens dat we die uitdagingen gezamenlijk veel beter aan kunnen. Door de overname blijven we een sterkere partner voor onze klanten, ook omdat alle personeelsleden mee gaan.” ABG was al klant van AAGB.

AAGB is op overnamepad. Recent werden onder meer bedrijven in Kampen, Rotterdam en Roosendaal overgenomen en omgebouwd tot Partspoint.

Cor Baltus over overnamehonger Alliance: ‘We zijn absoluut ambitieus’

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

ABG De Kwakel naar Partspoint | Automotive Online

ABG De Kwakel naar Partspoint

Aftermarket • Eigenaar Peter ter Berg gaat met pensioen.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Foto: ABG De Kwakel

ABG Automaterialen in De Kwakel is per 1 juni overgenomen door Alliance Automotive Group Benelux (AAGB), moederbedrijf van Partspoint. ABG wordt de komende tijd omgebouwd in de huisstijl van Partspoint. Dit meldt AAGB.

ABG (Automaterialen, Banden en Gereedschappen) was het bedrijf van Peter ter Berg. “Ik ben vandaag 74 geworden en dat is reden genoeg om een volgende fase in te gaan met ABG”, vertelt hij. “Er komen flinke uitdagingen op ons af en ik heb een groot vertrouwen in Partspoint en AAGB. We waren het al snel eens dat we die uitdagingen gezamenlijk veel beter aan kunnen. Door de overname blijven we een sterkere partner voor onze klanten, ook omdat alle personeelsleden mee gaan.” ABG was al klant van AAGB.

AAGB is op overnamepad. Recent werden onder meer bedrijven in Kampen, Rotterdam en Roosendaal overgenomen en omgebouwd tot Partspoint.

Cor Baltus over overnamehonger Alliance: ‘We zijn absoluut ambitieus’

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.