Profile Nout koopt activiteiten Profile Culemborg

Profile • Eerder dit jaar kocht het bedrijf al de Profile-activiteiten van Ribo in Gorinchem.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Ed Timmermans, Michael de Jong (Profile Nout) en Vincent Jägers. (Foto: Profile Nout)

Profile Nout en dochterbedrijf Jägers Banden en Wielen hebben de activiteiten van Profile Culemborg gekocht van eigenaar Ed Timmermans. De activiteiten worden ondergebracht bij Jägers, dat verder gaat onder de naam Profile Nout & Jägers. Dat bevestigt het bedrijf aan Automotive.

Alle medewerkers gaan mee naar Nout, dat ook een deel van het inventaris en het klantenbestand heeft overgenomen.

Begin dit jaar werden ook de Profile-activiteiten van Autobedrijf Ribo in Gorinchem gekocht.

Profile Nout telt inmiddels zes vestigingen in de driehoek Culemborg, Tiel, Gorinchem. “De overnames sluiten aan op onze groeidoelstelling”, zegt directeur Arian Nout. Hij sluit verdere groei niet uit. “Als de mogelijkheden zich voordoen en aansluiten op onze bestaande rayons, dan is dat zeker een optie.”

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Profile Nout koopt activiteiten Profile Culemborg | Automotive Online

Profile Nout koopt activiteiten Profile Culemborg

Profile • Eerder dit jaar kocht het bedrijf al de Profile-activiteiten van Ribo in Gorinchem.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Ed Timmermans, Michael de Jong (Profile Nout) en Vincent Jägers. (Foto: Profile Nout)

Profile Nout en dochterbedrijf Jägers Banden en Wielen hebben de activiteiten van Profile Culemborg gekocht van eigenaar Ed Timmermans. De activiteiten worden ondergebracht bij Jägers, dat verder gaat onder de naam Profile Nout & Jägers. Dat bevestigt het bedrijf aan Automotive.

Alle medewerkers gaan mee naar Nout, dat ook een deel van het inventaris en het klantenbestand heeft overgenomen.

Begin dit jaar werden ook de Profile-activiteiten van Autobedrijf Ribo in Gorinchem gekocht.

Profile Nout telt inmiddels zes vestigingen in de driehoek Culemborg, Tiel, Gorinchem. “De overnames sluiten aan op onze groeidoelstelling”, zegt directeur Arian Nout. Hij sluit verdere groei niet uit. “Als de mogelijkheden zich voordoen en aansluiten op onze bestaande rayons, dan is dat zeker een optie.”

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.