Zakenkrant: Trump bespreekt adviseursrol voor Elon Musk

Musk • Tot twee jaar geleden wisselden Musk en Trump nog openlijk beledigingen uit.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Tesla-baas Musk kan ruim 50 miljard dollar opstrijken

Donald Trump heeft met Elon Musk gesproken over een mogelijke adviseursrol voor de Tesla-baas als de Republikein de Amerikaanse presidentsverkiezingen wint. Dat meldt The Wall Street Journal op basis van ingewijden. Het is volgens de bronnen van de zakenkrant nog niet zeker dat de miljardair daadwerkelijk een adviseursrol krijgt.

Tot twee jaar geleden wisselden Musk en Trump nog openlijk beledigingen uit. Maar hun relatie zou nu sterk zijn verbeterd, omdat Musks denkbeelden steeds meer overeenkomen met die van Trump. Zo zouden ze elkaar maandelijks bellen.

Volgens The Wall Street Journal wil Musk, een van de rijkste personen op aarde, zijn invloed bij zakenlieden en in de techsector gebruiken om ervoor te zorgen dat Joe Biden de verkiezingen verliest. De miljardair en eigenaar van socialemediaplatform X ageert al een tijd tegen zaken die hij woke noemt.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Zakenkrant: Trump bespreekt adviseursrol voor Elon Musk | Automotive Online

Zakenkrant: Trump bespreekt adviseursrol voor Elon Musk

Musk • Tot twee jaar geleden wisselden Musk en Trump nog openlijk beledigingen uit.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Tesla-baas Musk kan ruim 50 miljard dollar opstrijken

Donald Trump heeft met Elon Musk gesproken over een mogelijke adviseursrol voor de Tesla-baas als de Republikein de Amerikaanse presidentsverkiezingen wint. Dat meldt The Wall Street Journal op basis van ingewijden. Het is volgens de bronnen van de zakenkrant nog niet zeker dat de miljardair daadwerkelijk een adviseursrol krijgt.

Tot twee jaar geleden wisselden Musk en Trump nog openlijk beledigingen uit. Maar hun relatie zou nu sterk zijn verbeterd, omdat Musks denkbeelden steeds meer overeenkomen met die van Trump. Zo zouden ze elkaar maandelijks bellen.

Volgens The Wall Street Journal wil Musk, een van de rijkste personen op aarde, zijn invloed bij zakenlieden en in de techsector gebruiken om ervoor te zorgen dat Joe Biden de verkiezingen verliest. De miljardair en eigenaar van socialemediaplatform X ageert al een tijd tegen zaken die hij woke noemt.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.