‘Asbest vrijgekomen bij felle brand autobedrijf Bruchterveld’

Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
Bij de brand bij een autobedrijf in Bruchterveld is asbest vrijgekomen. (Foto: Shutterstock)

In het Overijsselse dorp Bruchterveld, vlakbij de Duitse grens, heeft maandagmiddag een felle brand gewoed, zo melden De Stentor en RTV Oost. Het zou gaan om garagebedrijf Garage65. De garage zelf was niet bereikbaar voor commentaar.

RTV Oost meldt dat de brand vlak voor 15 uur uitbrak en de rook in de wijde omgeving van de garage te zien was. De brandweer liet weten dat de brand snel werd opgeschaald tot grote brand. Daarbij is ook asbest vrijgekomen. Tijdens de brand waren mensen aanwezig in het pand, maar er zijn geen gewonden gevallen.

Op beelden is te zien dat het aan de Broekdijk pand geheel is uitgebrand en moest worden afgebroken. Even voor 20.00 uur meldde de brandweer aan De Stentor dat de sloopwerkzaamheden bijna zijn afgerond. Afgelopen weekend woedde er ook al een brand bij een autobedrijf.

Geplaatst in rubriek:
Gandor Bronkhorst
Gandor Bronkhorst

Gandor Bronkhorst is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de titels in de divisie Mobility & Automotive van Promedia, waaronder Automotive Management en Fleet&Mobility. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met horloges en goed eten.

‘Asbest vrijgekomen bij felle brand autobedrijf Bruchterveld’ | Automotive Online

‘Asbest vrijgekomen bij felle brand autobedrijf Bruchterveld’

Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
Bij de brand bij een autobedrijf in Bruchterveld is asbest vrijgekomen. (Foto: Shutterstock)

In het Overijsselse dorp Bruchterveld, vlakbij de Duitse grens, heeft maandagmiddag een felle brand gewoed, zo melden De Stentor en RTV Oost. Het zou gaan om garagebedrijf Garage65. De garage zelf was niet bereikbaar voor commentaar.

RTV Oost meldt dat de brand vlak voor 15 uur uitbrak en de rook in de wijde omgeving van de garage te zien was. De brandweer liet weten dat de brand snel werd opgeschaald tot grote brand. Daarbij is ook asbest vrijgekomen. Tijdens de brand waren mensen aanwezig in het pand, maar er zijn geen gewonden gevallen.

Op beelden is te zien dat het aan de Broekdijk pand geheel is uitgebrand en moest worden afgebroken. Even voor 20.00 uur meldde de brandweer aan De Stentor dat de sloopwerkzaamheden bijna zijn afgerond. Afgelopen weekend woedde er ook al een brand bij een autobedrijf.

Geplaatst in rubriek:
Gandor Bronkhorst
Gandor Bronkhorst

Gandor Bronkhorst is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de titels in de divisie Mobility & Automotive van Promedia, waaronder Automotive Management en Fleet&Mobility. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met horloges en goed eten.