Vakgarage wisselt van verzekeringspartner: Bovemij wordt Centraal Beheer

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Marteyn Roose (links), directeur bij Centraal Beheer en Vishal Durgaram, voorzitter Stichting Vakgarage. (Foto: Centraal Beheer)

Stichting Vakgarage en Centraal Beheer hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend voor het het aanbieden van verzekeringen aan kopers van een auto. Dat melden beide bedrijven. Vakgarages gaan Auto Zeker, het autoverzekeringspakket van Centraal Beheer, aan hun klanten aanbieden. 

Momenteel werkt Vakgarage voor autoverzekeringen nog samen met Bovemij, meldt het op de eigen site. In november start de samenwerking tussen de garageformule en Centraal Beheer. De verkopers van de autobedrijven krijgen een opleiding.

Vishal Durgaram, voorzitter Stichting Vakgarage, denkt met Centraal Beheer een goede partner te hebben gevonden. “Centraal Beheer is een gerenommeerde partner die de verzekeringsbehoefte op een moderne en voor alle partijen efficiënte manier kan invullen.” Vakgarage is een van de grootste garageformules van Nederland.

Sturing

Door het aanbieden van verzekeringen moet de klantenbinding toenemen, stelt Karina Buiting-van Bokhorst, accountmanager Mobiliteit bij Centraal Beheer. “Met het Auto Zeker-pakket verkoopt het autobedrijf een verzekeringspolis aan zijn klanten. Daarmee creëert het bedrijf schadesturing en klantenbinding. Wij zien dat mensen voor schadeherstel graag terug willen naar het autobedrijf waar ze hun auto hebben gekocht. Dat voelt vertrouwd.” Welke formule past bij jouw bedrijf? Vul hier de Formulekiezer in.

 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Vakgarage wisselt van verzekeringspartner: Bovemij wordt Centraal Beheer | Automotive Online

Vakgarage wisselt van verzekeringspartner: Bovemij wordt Centraal Beheer

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Marteyn Roose (links), directeur bij Centraal Beheer en Vishal Durgaram, voorzitter Stichting Vakgarage. (Foto: Centraal Beheer)

Stichting Vakgarage en Centraal Beheer hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend voor het het aanbieden van verzekeringen aan kopers van een auto. Dat melden beide bedrijven. Vakgarages gaan Auto Zeker, het autoverzekeringspakket van Centraal Beheer, aan hun klanten aanbieden. 

Momenteel werkt Vakgarage voor autoverzekeringen nog samen met Bovemij, meldt het op de eigen site. In november start de samenwerking tussen de garageformule en Centraal Beheer. De verkopers van de autobedrijven krijgen een opleiding.

Vishal Durgaram, voorzitter Stichting Vakgarage, denkt met Centraal Beheer een goede partner te hebben gevonden. “Centraal Beheer is een gerenommeerde partner die de verzekeringsbehoefte op een moderne en voor alle partijen efficiënte manier kan invullen.” Vakgarage is een van de grootste garageformules van Nederland.

Sturing

Door het aanbieden van verzekeringen moet de klantenbinding toenemen, stelt Karina Buiting-van Bokhorst, accountmanager Mobiliteit bij Centraal Beheer. “Met het Auto Zeker-pakket verkoopt het autobedrijf een verzekeringspolis aan zijn klanten. Daarmee creëert het bedrijf schadesturing en klantenbinding. Wij zien dat mensen voor schadeherstel graag terug willen naar het autobedrijf waar ze hun auto hebben gekocht. Dat voelt vertrouwd.” Welke formule past bij jouw bedrijf? Vul hier de Formulekiezer in.

 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.