Zeeuw & Zeeuw neemt Autobedrijf Nootenboom over

Overname • De dealergroep krijgt er met de overname ook de eerste Vakgarage-vestiging bij.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
(Foto: Zeeuw & Zeeuw)

Per 1 februari 2023 neemt Zeeuw & Zeeuw de Kia-activiteiten over van Autobedrijf Nootenboom in Nootdorp, inclusief de aanwezige Vakgarage. De vestiging in Nootdorp blijft op de bekende locatie gevestigd en ook alle medewerkers voor verkoop, werkplaats en magazijn blijven er werkzaam. Dit laat het bedrijf in een verklaring weten.

Autobedrijf Nootenboom bestaat meer dan 60 jaar en is erkend Kia reparateur. Eigenaar Henk van Wijk van Autobedrijf Nootenboom laat weten: “Na ruim 36 jaar eigenaar geweest te zijn van dit mooie dealerbedrijf is het voor mij tijd om het stokje over te dragen.”

Groei

Sinds oktober 2015 is het bedrijf aangesloten bij Vakgarage. Voor Zeeuw & Zeeuw wordt dit de eerste Vakgarage en de negende vestiging waar het merk Kia gevoerd zal worden. “Inmiddels is Kia het grootste merk van Nederland en blijft verder groeien. Wij hebben dezelfde ambitie. Deze overname past uitstekend in onze strategie,” aldus Jan Hofstede, ceo Zeeuw & Zeeuw.

Vorig jaar nam Zeeuw & Zeeuw ook de Suzuki– en Mitsubishi-activiteiten over van Norbert Driessen in Utrecht.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Was jarenlang werkzaam als freelancer voor Automobiel Management en kwam in 2019 in dienst bij ProMedia als vaste redacteur. Sinds 2022 schrijft hij onder meer voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Bijt zich nu vast in de dossiers aftermarket en bedrijfsauto's.