Eurorepar sluit zes nieuwe bedrijven aan

Paul van den Bogaard Paul van den Bogaard
• Laatste update:
Eurorerpar is aanwezig op alle internationale aftermarketbeurzen (Foto: PSA)

Euro Repar Car Service opent deze maand zes nieuwe vestigingen. In Hardenberg, Leek, Gorinchem, Tiel, Limmen en Aalten gaan universele autobedrijven van start met het garageconcept van PSA. Daarnaast zijn er volgens Eurorepar nog eens zeven nieuwe contracten afgesloten. Deze bedrijven gaan de komende maanden van start. 

Het garageconcept, onderdeel van de PSA Groupe, heeft nu 12 vestigingen operationeel. “Er is op dit moment een groeiende belangstelling voor de formule”, zegt formulemanager Harm Nieboer. “Uiteindelijk willen we snel doorgroeien naar een landelijk dekkend netwerk.” Lees hier meer over de aftermarket strategie van PSA in Nederland.

Van de huidige vestigingen van Euro Repar Car Service zijn er vijf voormalig Citroën Erkend Reparateur bedrijven. Volgens Nieboer is het de bedoeling dat de toekomstige aanwas vanuit meerdere kanalen komt. “We merken dat ook onafhankelijke autobedrijven interesse hebben om zich aan te sluiten bij onze formule. Maar ook bij Erkend Reparateurs, die zich heroriënteren op hun toekomst, groeit de belangstelling.” De nieuwste Euro Repar Car Service vestiging, in Aalten, is in het pand van Autobedrijf Blekkink, dat op deze locatie ook een Renault servicevestiging heeft.Bekijk hier het Automotive Garageformule overzicht.

Geplaatst in rubriek:
Paul van den Bogaard
Paul van den Bogaard

Paul ('77) werkt sinds 2011 bij Automotive en richt zich in het bijzonder op Automotive Werkplaats. In zijn vrije tijd sleutelt hij aan klassiekers.

Eurorepar sluit zes nieuwe bedrijven aan | Automotive Online

Eurorepar sluit zes nieuwe bedrijven aan

Paul van den Bogaard Paul van den Bogaard
• Laatste update:
Eurorerpar is aanwezig op alle internationale aftermarketbeurzen (Foto: PSA)

Euro Repar Car Service opent deze maand zes nieuwe vestigingen. In Hardenberg, Leek, Gorinchem, Tiel, Limmen en Aalten gaan universele autobedrijven van start met het garageconcept van PSA. Daarnaast zijn er volgens Eurorepar nog eens zeven nieuwe contracten afgesloten. Deze bedrijven gaan de komende maanden van start. 

Het garageconcept, onderdeel van de PSA Groupe, heeft nu 12 vestigingen operationeel. “Er is op dit moment een groeiende belangstelling voor de formule”, zegt formulemanager Harm Nieboer. “Uiteindelijk willen we snel doorgroeien naar een landelijk dekkend netwerk.” Lees hier meer over de aftermarket strategie van PSA in Nederland.

Van de huidige vestigingen van Euro Repar Car Service zijn er vijf voormalig Citroën Erkend Reparateur bedrijven. Volgens Nieboer is het de bedoeling dat de toekomstige aanwas vanuit meerdere kanalen komt. “We merken dat ook onafhankelijke autobedrijven interesse hebben om zich aan te sluiten bij onze formule. Maar ook bij Erkend Reparateurs, die zich heroriënteren op hun toekomst, groeit de belangstelling.” De nieuwste Euro Repar Car Service vestiging, in Aalten, is in het pand van Autobedrijf Blekkink, dat op deze locatie ook een Renault servicevestiging heeft.Bekijk hier het Automotive Garageformule overzicht.

Geplaatst in rubriek:
Paul van den Bogaard
Paul van den Bogaard

Paul ('77) werkt sinds 2011 bij Automotive en richt zich in het bijzonder op Automotive Werkplaats. In zijn vrije tijd sleutelt hij aan klassiekers.