Verzekeraar Lancyr start samenwerking met Fixico

Fixico • Bij online herstelplatform Fixico zijn ruim 3.000 schadeherstelbedrijven aangesloten in Europa.
Redactie Redactie
• Laatste update:
(Foto: Shutterstock)

Verzekeraar Lancyr gaat voor zijn huismerk-autoverzekering samenwerken met online herstelplatform Fixico. Het bestaande herstelnetwerk van Lancyr wordt geïntegreerd met het Fixico-platform. Dit moet tot efficiëntieverbeteringen leiden op gebied van tijdsbesteding van medewerkers, doorlooptijden en procesbeheersing, zo stelt Fixico in een persbericht.

Naast het online afsluiten van een autoverzekering, kunnen klanten van Lancyr ook digitaal schadeclaims indienen en afhandelen via Fixico’s platform. ‘Dit versnelt het proces. Ook zorgt dit voor een eenvoudige schadeafwikkeling via een intuïtief online platform’, aldus Fixico. De schadeafdeling krijgt via een dashboard inzicht in het herstel van alle voertuigen, de soorten schades en de prestatie van de herstellers.

Bij online herstelplatform Fixico zijn 3 duizend schadeherstelbedrijven aangesloten in Europa. Fixico wil via een digitaal verbonden marktplaats voor alle betrokkenen autoherstel vormgeven. Meer dan 3.000 herstelbedrijven en 250 zakelijke klanten maken gebruik van Fixico, dat inmiddels actief is in 10 landen. Zo werd eerder dit jaar bekend dat de Vietnamese nieuwkomer Vinfast het schadeherstel gaat laten uitvoeren door de bij Fixico aangesloten schadeherstelbedrijven. Ook Share Now handelt schades af met Fixico.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.

Verzekeraar Lancyr start samenwerking met Fixico | Automotive Online

Verzekeraar Lancyr start samenwerking met Fixico

Fixico • Bij online herstelplatform Fixico zijn ruim 3.000 schadeherstelbedrijven aangesloten in Europa.
Redactie Redactie
• Laatste update:
(Foto: Shutterstock)

Verzekeraar Lancyr gaat voor zijn huismerk-autoverzekering samenwerken met online herstelplatform Fixico. Het bestaande herstelnetwerk van Lancyr wordt geïntegreerd met het Fixico-platform. Dit moet tot efficiëntieverbeteringen leiden op gebied van tijdsbesteding van medewerkers, doorlooptijden en procesbeheersing, zo stelt Fixico in een persbericht.

Naast het online afsluiten van een autoverzekering, kunnen klanten van Lancyr ook digitaal schadeclaims indienen en afhandelen via Fixico’s platform. ‘Dit versnelt het proces. Ook zorgt dit voor een eenvoudige schadeafwikkeling via een intuïtief online platform’, aldus Fixico. De schadeafdeling krijgt via een dashboard inzicht in het herstel van alle voertuigen, de soorten schades en de prestatie van de herstellers.

Bij online herstelplatform Fixico zijn 3 duizend schadeherstelbedrijven aangesloten in Europa. Fixico wil via een digitaal verbonden marktplaats voor alle betrokkenen autoherstel vormgeven. Meer dan 3.000 herstelbedrijven en 250 zakelijke klanten maken gebruik van Fixico, dat inmiddels actief is in 10 landen. Zo werd eerder dit jaar bekend dat de Vietnamese nieuwkomer Vinfast het schadeherstel gaat laten uitvoeren door de bij Fixico aangesloten schadeherstelbedrijven. Ook Share Now handelt schades af met Fixico.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.