Boekhorst Autoschade koopt ABS Bennie Jansen

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
De vestiging in Emmeloord. (Foto: ABS Bennie Jansen)

Boekhorst Autoschade koopt ABS Bennie Jansen in Emmeloord. Door de overname groeit Boekhorst naar achttien vestigingen, waarvan zestien zijn aangesloten bij schadeketen ABS.

Dat meldt het bedrijf vandaag. Eerder dit jaar nam Boekhorst Autoschade, een bedrijf van Martijn Boekhorst en Thijs Bochane, al Coenen in Utrecht over en opende het een vestiging in DeventerLees hier een groot interview met Boekhorst en Bochane: Wij zijn minder kwetsbaar met z’n tweeën.

Alle medewerkers van ABS Bennie Jansen Emmeloord zullen werkzaam blijven binnen Boekhorst. De nieuwe vestiging zal vanaf 1 mei 2022 verder gaan onder de naam ABS Boekhorst Bennie Jansen Emmeloord. “Persoonlijk ben ik erg trots om het mooie familiebedrijf van Bennie Jansen te mogen voortzetten. Het bedrijf staat voor kwaliteit en heeft een sterke naam met regionale functie’’, aldus Martijn Boekhorst, directeur Boekhorst Autoschade.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Boekhorst Autoschade koopt ABS Bennie Jansen | Automotive Online

Boekhorst Autoschade koopt ABS Bennie Jansen

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
De vestiging in Emmeloord. (Foto: ABS Bennie Jansen)

Boekhorst Autoschade koopt ABS Bennie Jansen in Emmeloord. Door de overname groeit Boekhorst naar achttien vestigingen, waarvan zestien zijn aangesloten bij schadeketen ABS.

Dat meldt het bedrijf vandaag. Eerder dit jaar nam Boekhorst Autoschade, een bedrijf van Martijn Boekhorst en Thijs Bochane, al Coenen in Utrecht over en opende het een vestiging in DeventerLees hier een groot interview met Boekhorst en Bochane: Wij zijn minder kwetsbaar met z’n tweeën.

Alle medewerkers van ABS Bennie Jansen Emmeloord zullen werkzaam blijven binnen Boekhorst. De nieuwe vestiging zal vanaf 1 mei 2022 verder gaan onder de naam ABS Boekhorst Bennie Jansen Emmeloord. “Persoonlijk ben ik erg trots om het mooie familiebedrijf van Bennie Jansen te mogen voortzetten. Het bedrijf staat voor kwaliteit en heeft een sterke naam met regionale functie’’, aldus Martijn Boekhorst, directeur Boekhorst Autoschade.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.