Livestream met Femke Teeling (Focwa): Noodmaatregel Werkgelegenheid past niet elke ondernemer

Livestream • In de livestream van 2 april vertelde Femke Teeling, directeur van branchevereniging Focwa, aan de hand van de schademonitor hoe de schadebranche ervoor staat. “Ondernemers maken zich grote zorgen. De noodmaatregel van de overheid is een goed startpunt, maar past niet al onze ondernemers.”
Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

De coronacrisis heeft grote impact op de schadebranche: hoe minder verkeer, hoe minder deuken en ruitschades  In deze Automotive Livestream bespreken we de stand van zaken in de schadebranche met Focwa-directeur Femke Teeling. “De veiligheid is geborgd, mensen kunnen gewoon hun auto laten herstellen. Ik zie dan ook graag dat ze daartoe worden aangespoord in plaats van gestimuleerd om dit niet te doen”, vertelde Teeling. Ze ziet dat schade-ondernemers zich grote zorgen maken. De Noodmaatregel NOW van de regering is een goed startpunt, maar er zitten voor ondernemers wel wat haken en ogen aan. Meer daarover in de Livestream.

De livestream met Femke Teeling is hieronder te bekijken, of op ons Youtubekanaal.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Livestream met Femke Teeling (Focwa): Noodmaatregel Werkgelegenheid past niet elke ondernemer | Automotive Online

Livestream met Femke Teeling (Focwa): Noodmaatregel Werkgelegenheid past niet elke ondernemer

Livestream • In de livestream van 2 april vertelde Femke Teeling, directeur van branchevereniging Focwa, aan de hand van de schademonitor hoe de schadebranche ervoor staat. “Ondernemers maken zich grote zorgen. De noodmaatregel van de overheid is een goed startpunt, maar past niet al onze ondernemers.”
Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

De coronacrisis heeft grote impact op de schadebranche: hoe minder verkeer, hoe minder deuken en ruitschades  In deze Automotive Livestream bespreken we de stand van zaken in de schadebranche met Focwa-directeur Femke Teeling. “De veiligheid is geborgd, mensen kunnen gewoon hun auto laten herstellen. Ik zie dan ook graag dat ze daartoe worden aangespoord in plaats van gestimuleerd om dit niet te doen”, vertelde Teeling. Ze ziet dat schade-ondernemers zich grote zorgen maken. De Noodmaatregel NOW van de regering is een goed startpunt, maar er zitten voor ondernemers wel wat haken en ogen aan. Meer daarover in de Livestream.

De livestream met Femke Teeling is hieronder te bekijken, of op ons Youtubekanaal.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.