Bovag start sectie schadeherstel voor caravans en campers

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Foto: Shutterstock

Samen met Focwa werkt Bovag aan één schadenorm voor caravan- en camperherstel, die ondergebracht wordt in de bestaande stichting Branchenormering Schadeherstel. Leden kunnen zich voor deze norm kwalificeren. Daarom begint Bovag nu ook een eigen sectie caravan- en camperschadeherstel, meldt de branchevereniging op de website. 

De nieuwe sectie start naar verwachting op 1 januari 2020. Eerder begon Bovag al met een eigen sectie ruitschadeherstel. In 2015 lanceerde Bovag een afdeling voor autoschadebedrijven. Die werden van oudsher door Focwa vertegenwoordigd. .

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Bovag start sectie schadeherstel voor caravans en campers | Automotive Online

Bovag start sectie schadeherstel voor caravans en campers

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Foto: Shutterstock

Samen met Focwa werkt Bovag aan één schadenorm voor caravan- en camperherstel, die ondergebracht wordt in de bestaande stichting Branchenormering Schadeherstel. Leden kunnen zich voor deze norm kwalificeren. Daarom begint Bovag nu ook een eigen sectie caravan- en camperschadeherstel, meldt de branchevereniging op de website. 

De nieuwe sectie start naar verwachting op 1 januari 2020. Eerder begon Bovag al met een eigen sectie ruitschadeherstel. In 2015 lanceerde Bovag een afdeling voor autoschadebedrijven. Die werden van oudsher door Focwa vertegenwoordigd. .

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.