Rechtbank: Geen bezwaar tegen fusie Focwa en Bovag

Bovag • Met de verklaring non-verzet is het samengaan een stap dichterbij gekomen.
Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
(Foto: Bovag)

De rechtbank van Midden-Nederland heeft deze week een zogenoemde verklaring van non-verzet afgegeven, zo melden Focwa en Bovag. Daarmee is de fusie tussen Bovag en Focwa weer een stap dichterbij gekomen.

In de periode, voorafgaand aan de non-verzet verklaring, heeft niemand bezwaar aangetekend tegen de voorgenomen fusieplannen van de beide organisaties. Daarmee is de weg vrij voor het samengaan; vanaf het moment dat de fusie een feit is, zal de naam Focwa verdwijnen en opgaan in Bovag Schade. 

Nieuw bestuur

Bovag en Focwa zullen eind deze maand een vergadering van hun ledenraad uitschrijven. Zodra de raden hun definitieve akkoord hebben gegeven, is de fusie officieel een feit. Kort hierna zal een algemene ledenvergadering worden gehouden waar het nieuwe bestuur zal worden verkozen. Stephan Griffioen (36) is onlangs gestart als de man die leiding gaat geven aan de nieuwe Bovag-afdeling Schadeherstelbedrijven.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Rechtbank: Geen bezwaar tegen fusie Focwa en Bovag | Automotive Online

Rechtbank: Geen bezwaar tegen fusie Focwa en Bovag

Bovag • Met de verklaring non-verzet is het samengaan een stap dichterbij gekomen.
Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
(Foto: Bovag)

De rechtbank van Midden-Nederland heeft deze week een zogenoemde verklaring van non-verzet afgegeven, zo melden Focwa en Bovag. Daarmee is de fusie tussen Bovag en Focwa weer een stap dichterbij gekomen.

In de periode, voorafgaand aan de non-verzet verklaring, heeft niemand bezwaar aangetekend tegen de voorgenomen fusieplannen van de beide organisaties. Daarmee is de weg vrij voor het samengaan; vanaf het moment dat de fusie een feit is, zal de naam Focwa verdwijnen en opgaan in Bovag Schade. 

Nieuw bestuur

Bovag en Focwa zullen eind deze maand een vergadering van hun ledenraad uitschrijven. Zodra de raden hun definitieve akkoord hebben gegeven, is de fusie officieel een feit. Kort hierna zal een algemene ledenvergadering worden gehouden waar het nieuwe bestuur zal worden verkozen. Stephan Griffioen (36) is onlangs gestart als de man die leiding gaat geven aan de nieuwe Bovag-afdeling Schadeherstelbedrijven.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.