Schade-ondernemer Boschman en schadeketen ASN uit elkaar

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Van Dijk Autoschade in Boven-Leeuwen gaat ketenloos verder. (Foto: Van Dijk)

Schadeketen ASN en schade-ondernemer Rien Boschman, met vestigingen in Wijchen en Boven-Leeuwen, hebben besloten hun samenwerking per 1 april te beëindigen. ASN-directeur Peter Hubregtse bevestigt aan Automotive dat de beslissing in onderling overleg is genomen. 

“Per 1 april hebben wij besloten onze samenwerking tussen ASN Groep en onze vestigingen Boven-Leeuwen en Wijchen in goed overleg te beëindigen”, zo staat onder meer te lezen op de Facebookpagina van Autoschadeservice Van Dijk. Eigenaar Rien Boschman bevestigt het nieuws aan Automotive en verwijst voor verder commentaar naar schadeketen ASN. Het bedrijf gaat zelfstandig verder en zegt zich niet aan te sluiten bij een andere keten.

Het schadebedrijf maakte sinds 2017 deel uit van het netwerk van ASN. Rien Boschman kocht Autoschade Van Dijk in 2015 van Van Dijk en opende in oktober 2017 nog een vestiging in Wijchen. Boschman nam in januari 2018 de schadehersteltak over van Mulders Opel in Tiel en kreeg daardoor de merkerkenning van Opel. De herstelactiviteiten van Mulders Opel werden toegevoegd aan de locatie in Boven-Leeuwen (werkplaats met 15 medewerkers), terwijl de locatie in Wijchen kleiner van omvang is en 4 medewerkers telt.

Hubregtse laat tevens weten dat er een nieuwe ASN-vestiging in Nijmegen van start gaat, die is opgezet door Patrick Fransen, die al twee ASN-vestigingen heeft, één in Arnhem en één in Boxmeer.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Schade-ondernemer Boschman en schadeketen ASN uit elkaar | Automotive Online

Schade-ondernemer Boschman en schadeketen ASN uit elkaar

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Van Dijk Autoschade in Boven-Leeuwen gaat ketenloos verder. (Foto: Van Dijk)

Schadeketen ASN en schade-ondernemer Rien Boschman, met vestigingen in Wijchen en Boven-Leeuwen, hebben besloten hun samenwerking per 1 april te beëindigen. ASN-directeur Peter Hubregtse bevestigt aan Automotive dat de beslissing in onderling overleg is genomen. 

“Per 1 april hebben wij besloten onze samenwerking tussen ASN Groep en onze vestigingen Boven-Leeuwen en Wijchen in goed overleg te beëindigen”, zo staat onder meer te lezen op de Facebookpagina van Autoschadeservice Van Dijk. Eigenaar Rien Boschman bevestigt het nieuws aan Automotive en verwijst voor verder commentaar naar schadeketen ASN. Het bedrijf gaat zelfstandig verder en zegt zich niet aan te sluiten bij een andere keten.

Het schadebedrijf maakte sinds 2017 deel uit van het netwerk van ASN. Rien Boschman kocht Autoschade Van Dijk in 2015 van Van Dijk en opende in oktober 2017 nog een vestiging in Wijchen. Boschman nam in januari 2018 de schadehersteltak over van Mulders Opel in Tiel en kreeg daardoor de merkerkenning van Opel. De herstelactiviteiten van Mulders Opel werden toegevoegd aan de locatie in Boven-Leeuwen (werkplaats met 15 medewerkers), terwijl de locatie in Wijchen kleiner van omvang is en 4 medewerkers telt.

Hubregtse laat tevens weten dat er een nieuwe ASN-vestiging in Nijmegen van start gaat, die is opgezet door Patrick Fransen, die al twee ASN-vestigingen heeft, één in Arnhem en één in Boxmeer.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.