Wellcoll start carrosseriebouwbedrijf

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Foto: Wellcoll Groep

Het op maat inrichten van commerciële en overheidsvoertuigen wordt de belangrijkste activiteit van het nieuwe Wellcoll Automotive Solutions. Het maken van complete bedrijfswageninrichtingen, koelwagens, foodtrucks, carrosseriebouw of dubbele cabines: deze hele range zal vanuit het pand van Wellcoll in Sittard worden aangeboden voor de regio Limburg en een deel van Brabant.

Schaalvergroting

“We zijn al vijf jaar actief op de carrosseriemarkt. De carrosserie-activiteiten van MH Roadstyling sluiten dan ook goed aan bij ons bedrijf”, zegt Vital Verheggen, commercieel directeur van de Wellcoll Groep tegen Automotive. “Met de overname kunnen we de activiteiten nog verder uitbouwen. De schaalvergroting zorgt ervoor dat we makkelijker en flexibeler kunnen schakelen en meer diensten kunnen aanbieden aan klanten.”

In het nieuwe bedrijf komen tien mensen te werken. Het team wordt gevormd door medewerkers van Wellcoll en MH Roadstyling. 

Wellcoll bestaat sinds 1953 en telt zes schadeherstelbedrijven (aangesloten bij schadeketen AAS) in Limburg. De groep telt 130 medewerkers.

Hoe de Welcoll Groep zich ontwikkelde van schadeherstelbedrijf naar een moderne mobiliteitspartner vertelde directeur Fred Collé begin vorig jaar in een interview aan Automotive.

MH Roadstyling is behalve in carrosseriebouw ook actief in voertuigreclame. Onder die naam blijft het bedrijf (met zestig medewerkers) actief in onder andere car wrapping, gevelreclames, reclameborden, vlaggen, maar ook bewegwijzering en interieurfolies.  

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Wellcoll start carrosseriebouwbedrijf | Automotive Online

Wellcoll start carrosseriebouwbedrijf

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Foto: Wellcoll Groep

Het op maat inrichten van commerciële en overheidsvoertuigen wordt de belangrijkste activiteit van het nieuwe Wellcoll Automotive Solutions. Het maken van complete bedrijfswageninrichtingen, koelwagens, foodtrucks, carrosseriebouw of dubbele cabines: deze hele range zal vanuit het pand van Wellcoll in Sittard worden aangeboden voor de regio Limburg en een deel van Brabant.

Schaalvergroting

“We zijn al vijf jaar actief op de carrosseriemarkt. De carrosserie-activiteiten van MH Roadstyling sluiten dan ook goed aan bij ons bedrijf”, zegt Vital Verheggen, commercieel directeur van de Wellcoll Groep tegen Automotive. “Met de overname kunnen we de activiteiten nog verder uitbouwen. De schaalvergroting zorgt ervoor dat we makkelijker en flexibeler kunnen schakelen en meer diensten kunnen aanbieden aan klanten.”

In het nieuwe bedrijf komen tien mensen te werken. Het team wordt gevormd door medewerkers van Wellcoll en MH Roadstyling. 

Wellcoll bestaat sinds 1953 en telt zes schadeherstelbedrijven (aangesloten bij schadeketen AAS) in Limburg. De groep telt 130 medewerkers.

Hoe de Welcoll Groep zich ontwikkelde van schadeherstelbedrijf naar een moderne mobiliteitspartner vertelde directeur Fred Collé begin vorig jaar in een interview aan Automotive.

MH Roadstyling is behalve in carrosseriebouw ook actief in voertuigreclame. Onder die naam blijft het bedrijf (met zestig medewerkers) actief in onder andere car wrapping, gevelreclames, reclameborden, vlaggen, maar ook bewegwijzering en interieurfolies.  

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.