Metten volgt De Groot op bij Opleidingsfonds carrosseriebranche

Redactie Redactie
Jordi Metten. (Foto: OOC)

Jordi Metten volgt bij Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Carrosseriebedrijf (OOC) Henry de Groot op als directeur. De Groot gaat in december 2022 met pensioen. Dat meldt OOC op zijn website.

Metten is sinds 2007 actief op het gebied van opleiding en ontwikkeling van vakmensen in de techniek. Dat deed hij volgens OOC in eerste instantie vanuit de private opleidingssector. OOC stelt dat Metten zijn kennis en ervaring daarna graag in wilde zetten vanuit een branche breed belang en de overstap naar het ‘O&O-fonds Wij Techniek’ een logische stap was.

Branche optimaal ondersteunen

Samen met sociale partners, bedrijven, opleiders en andere stakeholders wil hij zowel de werkgevers als werknemers in de branche optimaal ondersteunen in hun ontwikkeling, zodat zij klaar zijn voor een duurzame loopbaan in de carrosseriebranche.

Metten volgt De Groot op bij Opleidingsfonds carrosseriebranche | Automotive Online

Metten volgt De Groot op bij Opleidingsfonds carrosseriebranche

Redactie Redactie
Jordi Metten. (Foto: OOC)

Jordi Metten volgt bij Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Carrosseriebedrijf (OOC) Henry de Groot op als directeur. De Groot gaat in december 2022 met pensioen. Dat meldt OOC op zijn website.

Metten is sinds 2007 actief op het gebied van opleiding en ontwikkeling van vakmensen in de techniek. Dat deed hij volgens OOC in eerste instantie vanuit de private opleidingssector. OOC stelt dat Metten zijn kennis en ervaring daarna graag in wilde zetten vanuit een branche breed belang en de overstap naar het ‘O&O-fonds Wij Techniek’ een logische stap was.

Branche optimaal ondersteunen

Samen met sociale partners, bedrijven, opleiders en andere stakeholders wil hij zowel de werkgevers als werknemers in de branche optimaal ondersteunen in hun ontwikkeling, zodat zij klaar zijn voor een duurzame loopbaan in de carrosseriebranche.