De Groot Autoschade sluit zich aan bij AHG

Redactie Redactie
• Laatste update:
Guus van Dreven (links) en Henk de Groot (rechts) gaan de samenwerking aan

Henk de Groot, eigenaar van het gelijknamige schadeherstelbedrijf, is blij met de samenwerking. Hij sluit zich aan omdat het daarmee denkt zijn autonomie te behouden, maar tegelijkertijd ook profiteert van de schaalvoordelen van een keten. De samenwerking moet leiden tot meer naamsbekendheid van het familiebedrijf, hetgeen omzetgroei tot gevolg kan hebben.

AHG breidde eerder dit jaar uit naar Zeeland. Nu komt de Veluwe erbij. Directeur Guus van Dreven is tevreden. “Er is meer uitbreiding op komst. We zijn in gesprek met partijen uit Friesland, Limburg en Zeeland.” Op dit moment zijn er 54 bedrijven aangesloten. Het streven is een landelijke dienstverlening, hetgeen betekent dat de keten 65 schadeherstellers aan zich wil binden. Lees hier een groot interview met Guus van Dreven.

Easy2fix, het label dat is gericht op cosmetische schades, doet het in ieder geval goed. “Er is continu verbetering in de conversie en de vindbaarheid op zoekmachines.” Concrete cijfers worden er niet gegeven. De Groot Autoschade zal aan de slag gaan met Easy2fix. “Cosmetisch schadeherstel boden we al aan, maar nu wordt het een apart onderdeel binnen ons bedrijf.” 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.