Schadeketen AHG breidt uit met Keizer

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
Keizer bestaat al 60 jaar. (Foto: AHG)

Schadeherstelketen AHG breidt zijn netwerk uit met Autoschade Herstel Keizer in Franker. Dat meldt de schadeketen vandaag. Naast autoschadeherstel biedt het bedrijf ook truckschadeherstel en industrieel spuitwerk. Eigenaar Dirk Keizer verwacht door de aansluiting bij AHG meer zakelijke opdrachtgevers binnen te halen, meldt hij aan Autoschadeportaal.

Enthousiaste ondernemer

Guus van Dreven, algemeen directeur AHG, is blij met de komst van Keizer. “Met de aansluiting van Autoschade Herstel Keizer breiden wij onze dekking in Friesland uit met een schadebedrijf dat al decennialang een vertrouwde naam is in de regio Friesland en geleid wordt door een jonge, enthousiaste ondernemer die investeert in de meest moderne faciliteiten en apparatuur en laat zien klaar te zijn voor de toekomst. AHG ondersteunt hem daar graag bij. ”

AHG heeft een landelijk netwerk van 60 leden. Eerder deze week ontsnapte een ander AHG-lid ternauwernood aan een faillissement.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Schadeketen AHG breidt uit met Keizer | Automotive Online

Schadeketen AHG breidt uit met Keizer

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
Keizer bestaat al 60 jaar. (Foto: AHG)

Schadeherstelketen AHG breidt zijn netwerk uit met Autoschade Herstel Keizer in Franker. Dat meldt de schadeketen vandaag. Naast autoschadeherstel biedt het bedrijf ook truckschadeherstel en industrieel spuitwerk. Eigenaar Dirk Keizer verwacht door de aansluiting bij AHG meer zakelijke opdrachtgevers binnen te halen, meldt hij aan Autoschadeportaal.

Enthousiaste ondernemer

Guus van Dreven, algemeen directeur AHG, is blij met de komst van Keizer. “Met de aansluiting van Autoschade Herstel Keizer breiden wij onze dekking in Friesland uit met een schadebedrijf dat al decennialang een vertrouwde naam is in de regio Friesland en geleid wordt door een jonge, enthousiaste ondernemer die investeert in de meest moderne faciliteiten en apparatuur en laat zien klaar te zijn voor de toekomst. AHG ondersteunt hem daar graag bij. ”

AHG heeft een landelijk netwerk van 60 leden. Eerder deze week ontsnapte een ander AHG-lid ternauwernood aan een faillissement.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.