Autoschade Nieuwenhuis sluit zich aan bij AHG

Jeroen Vos Jeroen Vos
Autoschade Nieuwenhuis maakt vanaf 1 november deel uit van de Autoschade Herstel Groep. (Foto: Autoschade Herstel Groep)

Autoschade Nieuwenhuis uit Westerbork sluit zich per 1 november aan bij Autoschade Herstel Groep. Dat meldt de keten vandaag.

Eigenaar Sander Nieuwenhuis heeft deze keuze gemaakt, omdat hij binnen AHG als zelfstandig ondernemer kan blijven functioneren. Daarnaast biedt de keten een meerwaarde voor zijn bedrijfsvoering, stelt Nieuwenhuis. “Voor ons zit dat in landelijke en regionale marketing en centraal werkaanbod. Op het gebied van automatisering komt AHG met nieuwe oplossingen waarbij het de markt vooruit is.”

Nieuwenhuis richtte zijn bedrijf in 1996 op en repareert cosmetische en complexe schades.

Volgens Guus van Dreven, algemeen directeur AHG, kijkt Nieuwenhuis met de aansluiting tot de keten naar de toekomst. “Hij is daar al mee bezig en wil zijn bedrijf verder ontwikkelen. AHG ondersteunt hem daar graag bij. Voor ons is Nieuwenhuis een mooie aanvulling in de regio Noord-Nederland.” Onlangs sloot Schadebedrijf Çelik zich aan bij AHG.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Autoschade Nieuwenhuis sluit zich aan bij AHG | Automotive Online

Autoschade Nieuwenhuis sluit zich aan bij AHG

Jeroen Vos Jeroen Vos
Autoschade Nieuwenhuis maakt vanaf 1 november deel uit van de Autoschade Herstel Groep. (Foto: Autoschade Herstel Groep)

Autoschade Nieuwenhuis uit Westerbork sluit zich per 1 november aan bij Autoschade Herstel Groep. Dat meldt de keten vandaag.

Eigenaar Sander Nieuwenhuis heeft deze keuze gemaakt, omdat hij binnen AHG als zelfstandig ondernemer kan blijven functioneren. Daarnaast biedt de keten een meerwaarde voor zijn bedrijfsvoering, stelt Nieuwenhuis. “Voor ons zit dat in landelijke en regionale marketing en centraal werkaanbod. Op het gebied van automatisering komt AHG met nieuwe oplossingen waarbij het de markt vooruit is.”

Nieuwenhuis richtte zijn bedrijf in 1996 op en repareert cosmetische en complexe schades.

Volgens Guus van Dreven, algemeen directeur AHG, kijkt Nieuwenhuis met de aansluiting tot de keten naar de toekomst. “Hij is daar al mee bezig en wil zijn bedrijf verder ontwikkelen. AHG ondersteunt hem daar graag bij. Voor ons is Nieuwenhuis een mooie aanvulling in de regio Noord-Nederland.” Onlangs sloot Schadebedrijf Çelik zich aan bij AHG.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.