Gemiddeld schadebedrag naar hoogste niveau in jaren

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

Dat blijkt uit de Audatex-cijfers van ABZ. Bekijk het schadecalculatieoverzicht in onze Kennisbank.

De hoge gemiddelde schadelast komt voort uit de hagelbui eind juni in de regio Helmond. Die heeft voor de grootste hagelschade ooit gezorgd. Voor verzekeraars was deze bui een grote strop, zo is de grootste verzekeraar Achmea in de rode cijfers terecht gekomen.

Verzekeraars hebben – en dat is best uniek – samen hagelscancentra opgezet om snel en effectief hagelschades te kunnen calculeren.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Gemiddeld schadebedrag naar hoogste niveau in jaren | Automotive Online

Gemiddeld schadebedrag naar hoogste niveau in jaren

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

Dat blijkt uit de Audatex-cijfers van ABZ. Bekijk het schadecalculatieoverzicht in onze Kennisbank.

De hoge gemiddelde schadelast komt voort uit de hagelbui eind juni in de regio Helmond. Die heeft voor de grootste hagelschade ooit gezorgd. Voor verzekeraars was deze bui een grote strop, zo is de grootste verzekeraar Achmea in de rode cijfers terecht gekomen.

Verzekeraars hebben – en dat is best uniek – samen hagelscancentra opgezet om snel en effectief hagelschades te kunnen calculeren.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.