Muntstad en VWPFS helpen toeristen in Italië: ‘We konden berijders niet laten staan’

Noord-Italië • Binnen enkele dagen waren de eerste ruiten vervangen.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
De drie reparateurs in actie (Foto: Muntstad)

De Nederlandse autobranche heeft snel gehandeld om steun te verlenen aan vakantiegangers in Noord-Italië die getroffen waren door het noodweer van eind juli. Autoschadeportaal vroeg aan twee partijen, dealerbedrijf Muntstad en leasemaatschappij VWPFS, hoe zij toeristen hielpen.

Binnen enkele dagen stonden er drie monteurs met bussen vol met ruiten klaar in Noord-Italië om Nederlanders te helpen. “We vonden dat we die berijders daar niet konden laten staan”, zegt Richard Wouters, coördinator schade bij VWPFS. “We hebben daarbij alles blind voorgefinancierd.”

Lees het complete verhaal op Autoschadeportaal.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.

Muntstad en VWPFS helpen toeristen in Italië: ‘We konden berijders niet laten staan’ | Automotive Online

Muntstad en VWPFS helpen toeristen in Italië: ‘We konden berijders niet laten staan’

Noord-Italië • Binnen enkele dagen waren de eerste ruiten vervangen.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
De drie reparateurs in actie (Foto: Muntstad)

De Nederlandse autobranche heeft snel gehandeld om steun te verlenen aan vakantiegangers in Noord-Italië die getroffen waren door het noodweer van eind juli. Autoschadeportaal vroeg aan twee partijen, dealerbedrijf Muntstad en leasemaatschappij VWPFS, hoe zij toeristen hielpen.

Binnen enkele dagen stonden er drie monteurs met bussen vol met ruiten klaar in Noord-Italië om Nederlanders te helpen. “We vonden dat we die berijders daar niet konden laten staan”, zegt Richard Wouters, coördinator schade bij VWPFS. “We hebben daarbij alles blind voorgefinancierd.”

Lees het complete verhaal op Autoschadeportaal.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.