Ruitafdeling Focwa: mysteryshopper tegen fraude

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Na een melding van een opdrachtgever dat er iets niet in de haak is, sturen wij een getrainde mysteryshopper op de betreffende zaak af. Mocht er inderdaad sprake zijn van onrechtmatigheden dan leidt dit tot sancties of zelfs tot beëindiging van het lidmaatschap”, zegt Wilma Dijkema, voorzitter vakgroep Focwa Autoruitherstelbedrijven. “Elke verzekeringsmaatschappij of Focwa-lid kan een melding doen als men meent niet goed te zijn behandeld of denkt dat het bedrijf zich niet aan de regels houdt. Een voorbeeld daarvan is het weggeven van het eigen risico aan de consument of het uitvoeren van reparatiewerkzaamheden op parkeerplaatsen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Ruitafdeling Focwa: mysteryshopper tegen fraude | Automotive Online

Ruitafdeling Focwa: mysteryshopper tegen fraude

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Na een melding van een opdrachtgever dat er iets niet in de haak is, sturen wij een getrainde mysteryshopper op de betreffende zaak af. Mocht er inderdaad sprake zijn van onrechtmatigheden dan leidt dit tot sancties of zelfs tot beëindiging van het lidmaatschap”, zegt Wilma Dijkema, voorzitter vakgroep Focwa Autoruitherstelbedrijven. “Elke verzekeringsmaatschappij of Focwa-lid kan een melding doen als men meent niet goed te zijn behandeld of denkt dat het bedrijf zich niet aan de regels houdt. Een voorbeeld daarvan is het weggeven van het eigen risico aan de consument of het uitvoeren van reparatiewerkzaamheden op parkeerplaatsen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.