SternSchade wil naar landelijk netwerk

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Cees

    Stern wil de monopolie op de automarkt, kunnen ze de prijs verder opvoeren, nu betaal je bij de simpele Opel dealers van Stern al 120euro per uur, oftewel 264,00 ouderwetse guldens voor een snotneus die aan je auto sleutelt

SternSchade wil naar landelijk netwerk | Automotive Online

SternSchade wil naar landelijk netwerk

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Cees

    Stern wil de monopolie op de automarkt, kunnen ze de prijs verder opvoeren, nu betaal je bij de simpele Opel dealers van Stern al 120euro per uur, oftewel 264,00 ouderwetse guldens voor een snotneus die aan je auto sleutelt