VHD stuurt naar duurzame schadeherstellers

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Willy

    Ben het even kwijt… VHD werkt voor verzekeringsmijen. Die betalen… Zij kunnen dan die eisen stellen.. Zit een alarmcentrale niet op de verkeerde stoel wanneer ze zich met de wijze van herstellen gaan bemoeien?

  • Gerben Koopman

    Beste Willy,

    Dank voor je reactie. Het klopt dat wij werken voor verzekeringsmaatschappijen, maar wij bedienen ook andere klantgroepen.

    Daar komt bij dat duurzaam repareren de afspraken die onze opdrachtgevers met hun klanten/berijders/verzekerden hebben gemaakt niet geschaad worden en het zelfs, op termijn, een kostenvoordeel kan opleveren.

    Wij zien het dus niet als een vorm van “bemoeien” maar het stimuleren van duurzaam herstellen van autoschades.

    Het is bij ons onderdeel van een breder pakket aan maatregelen om op een verantwoorde manier om te gaan met onze omgeving. Zo kiezen we bewust voor het inzetten van vervangend vervoer met lage emissie, kiezen we bij repatriëring uit het buitenland bewust voor OV of vliegmaatschappijen die een actief Co2 beleid voeren. Zelf investeren we bijvoorbeeld actief in LED verlichting en een zuinig server- en wagenpark.

    Mocht jezelf nog ideeën hebben hoe wij onze dienstverlening verder kunnen verduurzamen dan hoor ik dat graag.

    Met vriendelijke groet,

    Gerben Koopman
    VHD Alarmcentrale