Dave Bebelaar Award 2019 gaat naar ABS Westland/BASF

Foppe Lycklama à Nijeholt Foppe Lycklama à Nijeholt
• Laatste update:
BS Westland wint de Dave Bebelaar Award. Mede-eigenaar Bruce Schouten (m) is blij verrast.

ABS Westland en BASF hebben de Dave Bebelaar Duurzaamheidsaward 2019 gewonnen. De award werd uitgereikt tijdens de Summer BBQ van de stichting Duurzaam Repareren op donderdag 20 juni in Beachclub Habana op het strand van Kijkduin.

ABS Westland is een schadeherstelbedrijf dat de bedrijfsvoering duurzaam heeft ingericht in combinatie met het gebruik van de Glasurit Eco-Balance laklijn van BASF. “ABS Westland maakt de combinatie van een ecologische bedrijfsvoering met ecologische producten”, zo stelt de stichting Duurzaam Repareren.

De award werd uitgereikt door Nelleke Leijnse, de weduwe van wijlen Dave Bebelaar. Hij was de voormalige voorzitter van de Raad van Advies van Duurzaam Repareren en na zijn overlijden werd de duurzaamheidsaward naar hem vernoemd.

De bedrijven die ook in aanmerking kwamen voor een prijs waren: Autoschade De Wilde Twello BV, Nmo-coatings, Michelin, Förch Nederland BV en Vakgarage van der Klij.

Een uitgebreid verslag kunt u hier lezen.

Geplaatst in rubriek:
Foppe Lycklama à Nijeholt
Foppe Lycklama à Nijeholt

Foppe (’81) is dit jaar (2019) begonnen bij Automotive. Hij houdt zich als redacteur onder andere bezig met telematica en bedrijfseconomische dossiers die aansluiten op de auto- en mobiliteitsbranche. Ook volgt hij politieke ontwikkelingen (hij is politicoloog) op de voet.

Dave Bebelaar Award 2019 gaat naar ABS Westland/BASF | Automotive Online

Dave Bebelaar Award 2019 gaat naar ABS Westland/BASF

Foppe Lycklama à Nijeholt Foppe Lycklama à Nijeholt
• Laatste update:
BS Westland wint de Dave Bebelaar Award. Mede-eigenaar Bruce Schouten (m) is blij verrast.

ABS Westland en BASF hebben de Dave Bebelaar Duurzaamheidsaward 2019 gewonnen. De award werd uitgereikt tijdens de Summer BBQ van de stichting Duurzaam Repareren op donderdag 20 juni in Beachclub Habana op het strand van Kijkduin.

ABS Westland is een schadeherstelbedrijf dat de bedrijfsvoering duurzaam heeft ingericht in combinatie met het gebruik van de Glasurit Eco-Balance laklijn van BASF. “ABS Westland maakt de combinatie van een ecologische bedrijfsvoering met ecologische producten”, zo stelt de stichting Duurzaam Repareren.

De award werd uitgereikt door Nelleke Leijnse, de weduwe van wijlen Dave Bebelaar. Hij was de voormalige voorzitter van de Raad van Advies van Duurzaam Repareren en na zijn overlijden werd de duurzaamheidsaward naar hem vernoemd.

De bedrijven die ook in aanmerking kwamen voor een prijs waren: Autoschade De Wilde Twello BV, Nmo-coatings, Michelin, Förch Nederland BV en Vakgarage van der Klij.

Een uitgebreid verslag kunt u hier lezen.

Geplaatst in rubriek:
Foppe Lycklama à Nijeholt
Foppe Lycklama à Nijeholt

Foppe (’81) is dit jaar (2019) begonnen bij Automotive. Hij houdt zich als redacteur onder andere bezig met telematica en bedrijfseconomische dossiers die aansluiten op de auto- en mobiliteitsbranche. Ook volgt hij politieke ontwikkelingen (hij is politicoloog) op de voet.