CED koopt Belgisch expertisebureau

Redactie Redactie
• Laatste update:

Jordens&Mertens wordt onderdeel van de divisie CED Automotive, dat na de overname in België 50 erkende experts in dienst heeft. Deze verwerken jaarlijks ruim 82 duizend opdrachten in België en Luxemburg voor diverse opdrachtgevers. “De overname past in de ambitie van CED om over vijf jaar een toonaangevende claimbehandelaar in Europa te zijn”, aldus Peter Kruyt, director business development van CED International.

In het kader van deze groeistrategie nam CED International vorig jaar al het schadebehandelingsbedrijf Interiura over van Arag. Het bedrijf heeft momenteel een netwerk in ruim 40 Europese landen, waarvan het in 14 landen een eigen kantoor heeft. In totaal werken er bij CED International 1.300 mensen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.