Wiebes belast ook LPG

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • jp

  Evenals zijn voorganger, een ws even grote hurk, zal hij ook indien niet ontslagen worden,zèlf zijn ontslag indienen. Dag NL, zie je id afgrond wel weer !

 • TheBigE

  Is inderdaad veel beter en verstandiger dat Lpg gewoon af te fakkelen in Pernis. Ik heb mn kachel ook opgestookt. De deuren en ramen open gezet en buiten staat mn auto lekker stationair te draaien want waarom zuinig zijn op onze grondstoffen en of het millieu?

 • TheBigE

  Is inderdaad veel beter en verstandiger dat Lpg gewoon af te fakkelen in Pernis. Ik heb mn kachel ook opgestookt. De deuren en ramen open gezet en buiten staat mn auto lekker stationair te draaien want waarom zuinig zijn op onze grondstoffen en of het millieu?

 • TheBigE

  Is inderdaad veel beter en verstandiger dat Lpg gewoon af te fakkelen in Pernis. Ik heb mn kachel ook opgestookt. De deuren en ramen open gezet en buiten staat mn auto lekker stationair te draaien want waarom zuinig zijn op onze grondstoffen en of het millieu?

 • TheBigE

  Is inderdaad veel beter en verstandiger dat Lpg gewoon af te fakkelen in Pernis. Ik heb mn kachel ook opgestookt. De deuren en ramen open gezet en buiten staat mn auto lekker stationair te draaien want waarom zuinig zijn op onze grondstoffen en of het millieu?

 • Roel Hindriks

  Er zijn nogal wat aspecten van de autobelastingen waarbij de overheid absoluut onredelijke heffingen oplegt. Zowel benzine als LPG verdienen in vergelijking met onze directe buitenlanden een accijnsverlaging van 10 cent per liter en diesel een cent of vijf. Dat stel ik niet alleen op grond van de huidige literprijzen maar mede op brons van de overige zware heffingen: BPM opslag voor diesel en Houderschapsbelasting die ridicuul hoog is en dan ook nog eens in overtreffende trap voor LPG en Diesel.
  Het wordt hoogste tijd voor een milde dictatuur door een wijs man te voeren, want dit soort overheidsmaatregelen is echt te bizar.

Wiebes belast ook LPG | Automotive Online

Wiebes belast ook LPG

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • jp

  Evenals zijn voorganger, een ws even grote hurk, zal hij ook indien niet ontslagen worden,zèlf zijn ontslag indienen. Dag NL, zie je id afgrond wel weer !

 • TheBigE

  Is inderdaad veel beter en verstandiger dat Lpg gewoon af te fakkelen in Pernis. Ik heb mn kachel ook opgestookt. De deuren en ramen open gezet en buiten staat mn auto lekker stationair te draaien want waarom zuinig zijn op onze grondstoffen en of het millieu?

 • TheBigE

  Is inderdaad veel beter en verstandiger dat Lpg gewoon af te fakkelen in Pernis. Ik heb mn kachel ook opgestookt. De deuren en ramen open gezet en buiten staat mn auto lekker stationair te draaien want waarom zuinig zijn op onze grondstoffen en of het millieu?

 • TheBigE

  Is inderdaad veel beter en verstandiger dat Lpg gewoon af te fakkelen in Pernis. Ik heb mn kachel ook opgestookt. De deuren en ramen open gezet en buiten staat mn auto lekker stationair te draaien want waarom zuinig zijn op onze grondstoffen en of het millieu?

 • TheBigE

  Is inderdaad veel beter en verstandiger dat Lpg gewoon af te fakkelen in Pernis. Ik heb mn kachel ook opgestookt. De deuren en ramen open gezet en buiten staat mn auto lekker stationair te draaien want waarom zuinig zijn op onze grondstoffen en of het millieu?

 • Roel Hindriks

  Er zijn nogal wat aspecten van de autobelastingen waarbij de overheid absoluut onredelijke heffingen oplegt. Zowel benzine als LPG verdienen in vergelijking met onze directe buitenlanden een accijnsverlaging van 10 cent per liter en diesel een cent of vijf. Dat stel ik niet alleen op grond van de huidige literprijzen maar mede op brons van de overige zware heffingen: BPM opslag voor diesel en Houderschapsbelasting die ridicuul hoog is en dan ook nog eens in overtreffende trap voor LPG en Diesel.
  Het wordt hoogste tijd voor een milde dictatuur door een wijs man te voeren, want dit soort overheidsmaatregelen is echt te bizar.