Boze Bovag bezorgt melkkoeien bij politiek

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • marcel

    1 melkkoe ? ze hadden een hele veestapel moeten bezorgen !!

  • Eduard Pijl

    De Nederlandse politiek heeft nog maar weinig te maken met regeren. Geld harken staat bovenaan op de agenda. Het droevige is dat onze incompetente politici zelfs daarin niet slagen omdat er grenzen zijn aan geld harken. We zien meer dan genoeg aan voorbeelden zoals lege parkeerplaatsen omdat het betaald parkeren te duur geworden is. Ook alcoholaccijnsverhogingen die geen extra geld binnen brengen. Tesamen met het visieloze en vooral inconsistente beleid vormt dit een desastreuze mix die de economie frustreert. We zouden beter af zijn zonder regering. Als regeren vooruit zien is dan is hier al heel lang niet geregeerd