RAI Vereniging: Plannen Kabinet doen niets aan herstel consumentenvertrouwen

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Roel Hindriks

    Het is heel jammer dat De Bruijn, net als vele anderen, meldt dat hij en/of zijn organisatie vinden dat de overheid tekort schiet, maar niet aangeeft wat en hoe het herstel van het consumentenvertrouwen hersteld zou kunnen of moeten worden. Kom op man, zeg openlijk wat er gedaan zou moeten worden anders komt de reactie niet verder dan de kwalificatie “holle retoriek”.

  • Eduard Pijl

    Het is zo klaar als een klontje op welke wijze het consumentenvertrouwen herstelt kan worden.
    De Nederlandse samenleving is te vergelijken met een voetbalwedstrijd waarbij de regels om de 5 minuten veranderd worden. Een stel ambtenaren loopt bovendien de hele tijd met de doelen te sjouwen. Sterker nog, ze halen de doelen regelmatig van het veld waardoor niemand meer weet waar we met z’n allen mee bezig zijn. Een samenleving kan onder dergelijke omstandigheden simpelweg niet goed fontioneren. Door al het gehannes van bijvoorbeeld onze politieke kleindenker Weekers verkeren veel mensen, zowel oldtimerbranche en particulieren, in onzekerheid. Het zou al helpen wanneer onze incompetente politici voor langere tijd eens de mond zouden houden. Regeren is wat anders dan geld harken. Aan domme hapsnap politiek en geld harken gaat dit land ten onder

  • Eduard Pijl

    Hersteld met een D. excuses. Niet alleen is het droevig te zien dat we zitten opgescheept met een kabinet zonder visie, ze zijn ook stokdoof voor alle kritiek. Nog ernstiger is dat deze politici niets leren van eerder gemaakte fouten zoals het onbeschaamd blijven verhogen van belastingen waarbij de opbrengst nauwelijks of helemaal niet hoger wordt.